Det är synd..

Ja måste träffa Pajas typ varje dag, ja kommer ju skifta med honom =(   Åh ja tycker han är så en så dryg och vek person. Ställer dumma frågor å kommer med dumma förslag.
Han sov typ hela resan igår så ja låtsades typ som att han inte fanns, fast ja kunde juh inte sjunga (skrika) som ja brukar =)
Men de bor nog en liten djävul i mig, hehe. Jag tog ett kort när denna motbjudande människa satt å sov å skickade som mms, haha!
Jaja bara han ser till å jobbar på så de bli bra skift och håller rent i bilen så ska ja vara hygglig.

Å nu har jag en till anledning till att längta till torsdag! Jenny fyllde ju år igår å Amelie är i Borlänge så då ska vi ha myskväll hos mig =) Chokladfondue, kaka, te och paketöppning såklart! Amelie, Sara, Jenny och jag!
Känns som om jag har jobbat klart den här veckan snart, känns som jag bara har svängen imorgon kvar =) Härlig känsla!
Fast ja har en riktigt bra körning nu, men hur dumt vore de inte å bara jobba förmiddag! Ska jobba på de....hehe. Då har ja bra dagar, killar å tjejer! Då kan ni vara avundsjuka ;)
Å imorgon ska jag rida, gud va mycke roliga saker ja har å göra. Idag ska jag bara vila, väntar på att en Jocke ska dyka upp å sätta upp nån hylla å lite så, kanske ta en promenad senare. Fast inte för sent, de blir juh mörkt så tidigt nu, hua.

Mig gör de inget om sommaren börjar om nu!
Herrå


Rent å skönt!

Efter en hästig dag så börjar de bli dags för å krypa ner i sängen, imorgon är de jobb, upp halv 5!
Monica å ja var som sagt å hälsa på Gerda en sväng, hon är en go häst =)
Sen fick jag god spagetti o köttfärssås som Danne hade gjort, mumsigt!
Satt å prata om Gerda, foderstater och deras ev. företag.
Vad skulle ni tycka vara rimligt att betala i månaden för att rida en gång i veckan?
Sen blev de så att jag å Skrutt tog oss en sväng å de va tur jag gjorde de för hon va jättefin idag, va riktigt kul!

Sen åkte ja å veckohandla för att åka hem å göra veckans sallad =) Jag har snöat in på att jag tar nån sorts sallad, oftast ruccola, nått slags kött, gärna kryddigt, ärter/majs/paprika mix, smaksatt keso, coctailtomater, tärnat äpple och ett kokt ägg, de blir en kanon sallad som är lagom mättande och god!

Sen började jag snygga upp lite, plocka reda på saker, damsög och torka golven å sen tog jag en dusch med underbara Lush saker! Efteråt smörjde jag in mig med DreamCream, fönade håret och åt vindruvor och mörk choklad med mint =)
Lite skämmde snåla jag bort mig själv =)

Dagens minus är att min Lemony Flutter jag köpte är spårlöst försvunnen =(
jättetrist med tanke på att de va nästan de ändå jag verkligen skulle ha.
Dagens andra minus går till "folk" man blir juh jävligt less på dom, hur kan man bara? Folk asså.... *skaka på huvudet*

Nu ska jag gå å lägga mig i min renbäddade säng, de ska bli väldigt skönt. Kan behöva en god natts sömn eftersom Pajas ska med imorgon, jag återkommer om hur tråkigt å trist dagen har varit. 
Amelie!! Ring mig!! så fort du kan, prata läääänge med mig! Ring inte mellan 10-11 då lossar jag ;)  
Tur att jag får lossa där i slutet mot dan, de gör mig oftast på bra humör, efter jobbet ska jag till Skrutt och sen ska jag å mamma till släkten i Styttingarna.

Längtar till torsdag då vi ska till Barkaby, hoppas Diesel jeansen ja prova igår finns där!, Och Cade! Då bli jag glad =)
Längtar till fredag för då kommer Gerda! Längtar till lördag för då är de 25 års fest!! Tur jag har dessa saker å tänka på imorgon.

Gonatt nu alla underbara! Jag tycker om er! 

Kalla mig desperat

Nu är jag hemma efter en dag hos mamma och på stan. Fan va dyrt de e å leva, åkte förbi Ica Maxi nu för jag skulle ha kycklingvingar till mina missar som lördagsgodis, dock fanns inte de men jag köpte en fralla till frukost imorgon, en yoghurt, ett paket mûsli, fyra små godispåsar för 20 kr och ett tuggummipaket, låter de mycket?
Jag tycker de låter som få och billiga saker men kom upp i 72 kr! skandalöst tycker ja, men då ska jag nog inte säga att ja handla på Lush för över 900 kr :p bästa kunden idag! Men ja tycker att de är en viss skillnad
Men jag har fått två fria ansiktsmasker idag, jag är otroligt mjuk å skön i ansiktet =)

Nu sitter jag här själv på en lördagkväll, åkte hem för att ja kände lite dåligt samvete för katterna och för att ja hade tvätt i maskinen.
Men jag vill träffa någon, någon som gör mig glad, som får hela mig att må bra. Jag är jättedålig på att vara singel, riktigt tråkigt tycker ja de är...
Jag vill vara kär och riktigt tycka om och skämma bort någon, både med tankar, massage, god mat och små gulliga presenter med en oerhört bra förklaring på varför de passade sig så bra att ge dig just denna sak =)
Jag vill planera framtiden, jag vill ha mitt hus, min häst å mina ungar, så småningom då.
Jag kan nog bli väldigt kär i någon med samma planer och drömmar som mig själv.
Jag har så fruktansvärt mycket att ge.
Jag vill kramas å pussas, i massor, problemet är att jag tröttnar när dom tycker att dom är tillräckliga, att allt är bra och lunkar på av sig själv. 
Man måste alltid vårda och se efter ett förhållande, men där får de inte gå till överdrift heller, överbeskyddnad och svartsjuka är inget jag har mycket övers för, hårfin gräns där jag hoppas min blivande å jag har förståelse för varandra.
Men jag har så mycket att ge å jag vill så gärna, ni får kalla mig desperat om ni vill men jag trivs allra bäst med någon å längtar till den dag då de börjar pirra i magen igen :)

Dålig shoppingdag

Lönen har kommit in å ja vet hur mycke ja kan spendera, har gått på stan fleeera timmar i sträck utan nån lycka, tänkte ja skulle få komma hem med massor med grejer. blev dock ganska mycke från Lush! Lite allt möjligt faktisk, också träffa jag Viktor, de va skoj å se han igen, pappa Viktor :) Han gjorde stan med sin Matilda och Rasmus.
Men de kanske vara bra att de inte blev nått, på torsdag ska vi stanna i Barkaby jag å Amelie efter mitt jobb =) jag lossar nämligen mittemot Barkabys Handelsplats ;) Kanon körning jag har!

Imorgon ska jag å Monica åka å hälsa på Gerda, inte alls långt kvar till hon flyttar nu!
Håller på å jagar spån å foder för fullt, kan de bli billigare än de är idag då är jag engagerad! Spånet där känner jag att jag har dragit i de flestas kontakters kontakter nu =) börjar få lite koll, men så mycke billigare vet jag inte om de blir.... lite kvar å spåna i, haha ursäkta ordvitsen ;)
Foder därimot har ja hopp om min bondemorbror med korn å hö.

Knasiga Johanna är hos sin farmor, jag är alltså hos mamma, ska snylta mat, både frukost å middag, fast frukost va de mest syrran som bjöd på. Vi gick på stan i morse å köpte färskt bröd från bageriet , vardagslyx  =) Precis som igår när vi va ut å åt ihop, vart inte så farligt dyrt men väldigt gott. Sen åt vi en ännu godare efterrätt på Church Street!
 Bli ju så när mamma struntar i å laga mat åt oss! ;)

Nu ska jag å Arthur gå hämta Amelie, sen mammas lasagne! Ska skicka en bild till Sara så hon blir riktigt avundsjuk!

Hunnit med en del

Har redan varit till stallet å tagit en ridtur med Skrutt, betalat räkningar, duschat och fönat håret, ätit (äter snabbnudlar nu) och vikt undan tvätt. På de så har de vart en kille här å fixat lite med en passbit till min nya spis =)
Och om en timme hoppas jag att jag sitter i lastbilen på väg upp å lasta å dra de till Järfälla, om allt går som de är tänk kommer jag hem 21-22 nånting, bara å lägga sig i bingen för jag ska upp 6 å dra ett till då.
Idag rulla pengarna in, vart lite mer än ja trodde faktiskt :) men de gör inget ;) Haha

På söndag kommer Sara hem!! Jenny fyller år på måndag!
Helgen är inget direkt bestämt... vet att de är dressyrtävlingar i Högbo, skulle vilja åka å hälsa på Gerda, ska till Lush å vara demostrationsdocka på lördag, då är ni väldigt välkommna! Dom ska visa ansiktsmasker å sånt, de e skoj!
Finns mycke skoj å göra, kanske ska lägga lite tid på shopping... :D

Ciao!

Åh så gott de va!

Nyss avslutat en bit äppelpaj med vaniljsås, väldigt gott! Jag snyltar hos mamma idag igen :D
Fick kassler i svampsås och pressad  potatis, en gammal god klassiker!

Snålaste människan jag känner, nämligen mig själv, har nu satt på elementen. Ganska skönt å slippa frysa, får väl se va räkningen hamnar på, om de är värt de...


Hästar, hästar och åter hästar

Jag har longerat Skrutt för första gången idag. Skrutt skötte sig utmärkt medan jag hade lite svårt å hålla reda på snöret =) men de gick bra, de va inte så svårt som jag hade blåst upp de till å vara men, förstås, Carisma är en så himla snäll häst som visste vad hon skulle göra.

Efter de så åkte Monica och jag till Petra, Gerdas ägare, och hade en trevlig pratstund. De känns så bra för vi är på samma nivå och samma sunda inställning även om de är roligt att påminna varandra " att nu va de nog den mänskliga hjärnan som tänkte igen" när vi vill de bästa för Gerda =)
Så nu står de klart! 3:de oktober ska vi hämta henne! Känns så bra och roligt!

Sen åkte vi till Högbo Ridklubb och titta på hopptävlingar, hann se när Frida plocka en rosett med Marlon och en vägring i omhoppningen i nästa klass, undra hur de gick med Bella?
Såg lite kända ansikten här å var, bla två stycken från mitt jobb!
Lillchefen va där å lämnade cointainrar, de va väl inte så konstigt, mer än rolig slump att vi va på samma tid och plats =)
Och sen träffa jag DumperLundberg också, de va heeelt oväntat lä jag säga!

Om en timme ska ja åka till köpis å hämta syrran, ska va med henne ett litet tag innan hon slutar, prova lite kläder å så, kanske man hittar nå nytt till Dannes 25 års fest om två veckor!
Sen åker vi hem å äter mammas mat, bli tidig kväll, ska ju upp å va hjälpreda imorgon =)


Jag har dom bästa grannarna ever!

Vill bara nämna de, dom är urgulliga å supertrevliga!
Vi har fikat klämmackor och te och pratat om allt mellan himmel å jord, nja inte riktigt men en riktigt, riktigt trevlig första mötet stund hade vi.
Man kan bara prata å prata, man glömmer bort frågor man vill ställa för man börjar prata om något annat man flikar in i alla hast =)
Jag blir nästan lite eld och lågor! =)
Haha, trevligt man kan ha de!
Gonatt

jahopp va ska man göra nu då?

Nyss hemkommen från stallet. Lilla skrutt va inte sig riktigt lik idag, hon va lite stel och trött, ville arbeta men orken räckte inte till. Hon va å klättrade igår, säkert lite träningsvärk. Vi gav upp när jag tyckte hon hade gjort sitt bästa och skrittade hem.
Hemma va de sjukstuga, mycke sår på henne nu, väldigt ovanlig, non har mugg och skavsår efter sporrar plus att hon har förmodligen trampat på sig själv.

De roligaste under ridturen va att Johanna fick sitta upp framför mig när vi skritta på banan, hon tyckte de va jätteskoj, tokunge! När hon fick lova att kliva av blev hon väldigt arg och lessen... Haha hon ville rida mera =)
Inne i stallet visade hon faktiskt att hon kan vara rädd också, men hon visa de bara genom att sura. Men hon prata mycket, sa mest "hästa" och "wow" Hihi 

Imorgon ska Gerda besiktigas, roligt! Får se om vi kan ses under helgen och skriva pappren så kan hon flytta när dom andra börjar gå inne om nätterna.

Och på söndag ska jag följa med Frida till Högbo, hon ska tävla två pållar och behövde lite hjälp och ja hade inget bättre för mig så de ska verkligen bli skoj!
Jag red en utav hennes hästar Bella fredag och lördag som va, å de va kanonroligt!! Bella är en häftig häst! Hon ser inte mycke ut för världen men vilken fräs de va i henne, jag har aldrig galopperat så sakta =D Häftigt tycker ja!
Amelie va med ena dagen och red Marlon, de enda hon gjorde va å tänka på träningsvärken som skulle komma.
Hon va duktig och som hon sa är de ju för att hon vet hur man rider, hade bara ett väldigt långt uppehåll ;)

På fredag ska ja rida Skrutt igen är de tänkt, får väl se hur man jobbar först.

Näe ja ska nog ta å duscha mig varm nu, ska kanske ta å höra om man får bjuda nya grannarna på en kvällsmacka lite senare, dom är otroligt trevliga och gulliga =)
Kanske glo på idol också. Ha en bra kväll!

Mina Missar

Just nu så ligger den ena och sover och den andra är de full fart på, Rufus har varit ute hela natten och Charlie har försökt få mig å vakna sen halv 6, vid 7 fick han upp mig.
Charlie har lite roliga vanor, han är ju van att vakna runt halv 6 då jag oftast går upp i veckorna, så är han jätte jätteglad och spinner så han skakar och när man väl har klivit ur sängen så går han mellan benen och stryker sig mot de ben som går framåt också biter han lite i foten, nafsar lite som en hund.

Då är jag övertygad om att han är hungrig men när maten är framme så tar han två tuggor för att sen fortsätta trakassera mig. Då går jag oftast på toa och han är med å kurrar å har sig och när jag spolar måste han alltid hoppa upp å titta på vattnet.
Sen gör jag iordning mat jag ska ha med mig på jobbet å då vill han helst krypa ner i väskan.
När han upptäcker att han inte får något så äter han kattmaten och sen tar han ett par spurtningar runt i lägenheten, fort som bara den.

Jag brukar ha dörren öppen till hallen så han har lite mer space att röra sig på och den kan han öppna själv om jag inte stängt den ordentligt, men när den är stängd så springer han rakt in i den i hopp om att den ska öppnas, om man knuffar tillräckligt hårt, han måste bli hjärndöd för han krockar ju ett par gånger med mina ben varje dag också.
Innan jag går till jobbet brukar ja bädda sängen och då ska han under alla täcken å filtar och när man drar i hörnen för att räta till så får man va snabb, annars har man en klo eller två i fingret.
Bland de bäst som finns är att putta ner lysknappen till mattes lampa vid sängen och gärna ha ner moblien i golvet, då blir han jättenöjd!

Charlie bråkar oftast med Rufus när han är inne och Rufus är ju såååå trött efter ha varit ute, vill bara äta å sova, men till slut blir han så arg att han jagar Charlie runt alla rum och Charlie är lycklig =)
Rufus brukar också försöka öppna dörren genom att springa in i den. Han brukar också komma in med gräsfläckar på de vita mellan hans ögon ?!
Har sett att han även fångar möss, men han äter bara halva musen, huvuddelen, bakdelen är tydligen inte så smaskig :/
När Rufus gärna vill gå ut å jag ignorerar honom så ser han till att jaga Charlie tills jag släpper ut honom. Han tycker även om att gå ut genom dörren och sen hoppa in genom fönstret för att sedan sätta sig vid dörren för att gå ut igen.


Knasiga missar jag har, men de är värt de när man sitter hemma ensam en kväll och båda ligger i lugn och ro brevid mig å spinner nöjt  :)

Hur gick de idag då?

Fick jag jobba till 18, som jag hade planerat? Öhm.. näe de fick ja inte, precis som vanligt, går aldrig å planera... suck.
Iaf så åkte jag till verkstan när jag hade kört mitt andra lass å fick hjälpa Jörgen å städa och flytta grejer, fick ganska mycket gjort tycker ja.
Imorgon känns lite vemodig, sista lasset till Sandviken, iaf så här regelbundet som jag har haft de nu, har trivts så bra.

Imorgon ska jag sluta tidigt så ska jag åka å rida Fridas pålle Bella, ska bli jätteskoj, blev så glad att hon fråga!
Innan Bella ska jag rida Carisma också och på lördag Bella igen och kanske att jag ska rida hennes systers häst Marlon också, får se va tiden räcker till.
Ska ev hjälpa mamma lite om hon ska hyra ett bord på Loppisen här brevid, tycker de är lite skoj.
Sen har jag hört att de är mat hemma hos Holmqvist på kvällen också, där är det alltid smaskig mat och Eva är så go, rar och gullig.

Jag är nyss hemkommen från brosan, har tittat på de lilla nytillskottet, fortfarande namnlös. Jag lyckade stoppa ett jag-är-inte-nöjd episod, när andra kom så fick brosan ta vid.
Han får ju lära sig att sova med högt ljud och buller iaf, Johanna å Arthur härja runt i tunneln, Arthur skällandes och Johanna skrikandes för dom va så exalterade! Dom är så söta.
Sen sattes Musses klubbhus eller va de heter på å Johanna vart som förtrollad..

Ska nog kika lite på Idol nu, gokväll!

Man får ju skylla sig själv liksom

Ja här sitter jag å snörvlar, äter chorizo med makaroner å ketchup, lite krydda i dom korvarna men väldigt goda =) Synd att ja inte orka ta med mig nått att dricka till...
Jag har kommit hem och hunnit duscha å kokat makaroner också äta lite då efter att ha varit i stallet.
Efter ultraljudet imorse så åkte jag såklart tillbaka till jobbet, hann inte se den nya lilla pysen, å va i skaplig tid för att dagens planering skulle fungera bra. När jag kliver in på verkstan så står de två tomtar på loftet å kastar papperstussar på mig varpå jag fråga hur de va med Uru, ja den heter så min lastbil, och fick till svar av Claes att den inte va klar och behövde nya grejer eftersom Jörgen hade skruvat sönder något. Undrade lite försiktigt om ja va tvungen å ta Scanian...
Näerå, sa Claes, nu äter vi frukost å sen fixar vi klart bilen.
Gick till matsalen, prata om ditten å datten å efter ett tag fråga ja hur lång tid de skulle ta å få klart Urun, om jag skulle hinna dammsuga medan dom fixa.
Vaddå, sa Jörgen, vad ska vi göra mer?
Menar ni att den är klar?
 sa jag häpet
Jaa de är klart, sa Jörgen med en frågande blick.
Men va sjutton gör jag här då! utropa jag.
Då fnissa Claes fram att han bara drivit med mig å Jörgen visste inte va Cleas hade sagt till mig, han trodde ja inte hade nå bättre för mig så ja följde med på frukost.
Dom vet hur noga jag tycker de är att hålla tidsplanen, så man kommer hem å kan göra annat roligt, som att rida.
Men vi vill ju bara ha ditt sällskap förstår du väl gumman, sa Jörgen uppmuntrande också flina han.
Jaha ja så jag får skylla mig själv för att jag är trevlig då menar ni?
Jaa!
utbröt dom båda å flina brett.

Jäkla verkstadsgubbar alltså, tur att ja tycker om dom så mycke annars låg dom risigt till...
På de fick jag vänta en timme på å lossa sista lasset, så därför sitter jag här å äter middag minst två timmar försent.

De är väl dags å sova snart också, inte för att jag känner mig direkt trött men imorgon kan de bli en lång dag, men de brukar ju alltid bli tvärtom i de här yrket, när man planerar saker då kan man ge sig fan på att nått sätter käppar i hjulen och när man planerar å köra å ligga i då har allt plötslig ändrats å de finns ingen körning.
Dessutom ska vi få träffa lilla namnlösa pysen imorgonkväll också =)
Ska väl börja göra iordning iaf så man kan slockna sen, ha de bra!

Gratulera mig!

Jag blev faster igår igen!! Stolt! En stor liten krabat på över 5kg, inte illa. Grattis bror och Kristin! Jag ska själv till sjukhuset idag på ultraljud, va tror ni de blir för mig pojke eller flicka? ;)

Haha Näe jag bara skämta! Jag ska på ultraljud men inte den sortens, utan dom tittar även på hjärtat med ultraljud och de är de jag ska göra idag, har man tur kanske man får kika på honom också =)

Igår va vi på bio också, jag Amelie, Jenny och Sara ( fast Sara va inte där personligen) Patrik 1,5, jättebra film!
Okej lite förutsägbar men den bjöd på så mycket mer vilket gjorde den underbar å se, hua va tiden gick fort i den, tillslut, mörka biosalongen =)

Medan jag är å ultraljuder mig så ska min lastbil få ny startmotor, så nu slipper ja känna mig som världens största miljöbov när den står å går under de 2 timmar jag lossar, hoppas den startar nu när jag ska iväg snart...

Sen blir de stallet i eftermiddag! Hej Hopp!

Det blir aldrig som man har tänkt sig!

Snodde detta inläggs rubrik av syrran, tyckte de passade för så är nämligen mitt jobb.
Har ju redan berättat om förra veckan, bromsproblem, hämta jobbarkompisar och....ja just de, blockera E4:an i 3,5 timmar ;)
Igår körde jag som sagt mat i Sandviken, åkte hemifrån 9.00 för att hämta bilen i Årsunda och va på plats till 10.00 i köket. Dom va megasen med maten och inte fören 10.40 kom jag iväg så de tog längre tid den här gången än förra då jag hade 5 nya ställen att köra fel till.
Sen va vi till stugan i Långbodarna som inte är våran längre, mamma sålde den här om dan och han som köpte den va verkligen rätt människa för stugan, en sån där som tycker det är avkopplande å bo i en stuga utan el, vatten, toalett osv. mitt ute i skogen ! 
De fanns lite möbler kvar som vi passa på å hämta när jag hade liten bil.

Jag va tillbaka till kl 15 för middagssvängen och nu va allt klart fär att lasta å de gick ganska bra, svor lite bara över alla tunga skåp och att de inte finns nån stopp på bakgavellyften + att den är sne, ska jag köra mer helg blir de i den andra bilen.
När jag hade 2 ställen kvar så såg jag att Jörgen hade ringt, på en lördag! Ringde upp och han ville höra efter om jag kunde åka å lossa mitt ekipage med pellets.
Så när jag kom hem så va grindarna till stället jag har lastbilen på öppet och bilen startade. I fredags när jag hade allt planerat för att vara i tid, då starta den inte, glapp i startmotorn.
Så jag åkte å lossa den och va tillbaka kl 20.
Duschade sen länge, va lite blöt och kall, sen kom dom å släppte in mig å lastis, självklart hade nån åkt dit å låst fastän de skulle va öppet åt mig.
Kl 21 så värmde jag lite spagetti å bacon ja hitta i frysen åsså titta ja lite halvt om halvt på Eurovision Dance Contest, dåligt att dom inte ser till att alla tävlar på samma villkor och följer reglerna, en flopp i mina ögon!
Gick å la mig strax efter 22 och har sovit till 8 nu. Äter lite frukost å kikar runt på datorn, ska göra en inköpslista så kan jag handla och kanske hinna göra nästa veckas lunch mellan matsvängarna, då kan jag bara ta de lugnt när jag är klar i eftermiddag.

Undrar om man har blivit faster igen inatt??? :D Vet att de va lite på G igår så Johanna har sovit hos Farmor inatt, spännade!

Och Gerda får jag inte glömma å berätta om! Gerda ska till vårt stall! Hon ska vetrinärbesiktigas och vaccineras sen ska hon flytta, till mig!! Såååå kul att de händer något, att jag kommer framåt, att jag har beslutat mig för att satsa!

Nu snart dags å börja göra sig iordning för att ta sig till Sanviken, idag får gammlingarna efterätt också, vilket lyx!

En stor dag!

Idag händer det ; Kampen om Gerda avgörs!
Haha, lä vara lite dramatisk, ska som sagt bli kul!
Igår hade Amelie en stor dag, hon körde lastbil, med släp, ja tyckte hon va jätteduktig!! Även om hon hade lite svårt å se de för mig självklara, men de gick bra!
Igår hade ja tänkt premiär tränat på Friskis, de va Aerobics men jag hade blandat ihop dagarna å missat tiden så jag åkte hem efter att ha varit med Amelie på stan ett tag och bla. fixat gratis biljetter till Patrik 1,5 på tisdag.
Men jag gjrde rent bilen invändigt igår stället, nån nytta iaf, ska bara putas rutorna å lägga in mattorna, försöka hinna tvätta utsidan i helgen.
Nu måste jag skynda så jag kommer i tid i eftermiddag!

Tjing!

Så olika samma sak kan vara

Idag gav jag mig själv lite sovmorgon, 20 minuter kvarti 6 istället för fem i halv. Klockan 5 vakna jag och kände inte alls något behov av att sova mer men låg ändå kvar med en kelen Charlie.
Igår hade jag riktigt lång sovmorgon, gick upp halv 7, det är så pass sent att man kan gå upp en kvart tidigare bara för att ta de lugnt, skulle börja halv 8. Jag behöver en halvtimme innan jag ska åka.
Amelie däremot gick upp tidigt igår, då slog hon upp ögonen klockan 7 för då kom hantverkarna.
Varje morgon så äter jag lite havregrynsgröt på morgonen medan jag kikar igenom på datorn, varje morgon har jag också i en sked jordgubbssylt i gröten men den här gången köpte jag nått heeeelt annat! Hallon/björnbärssylt!
Himla god faktiskt fast i idag så fastna en kärna med spetsen innåt i tanden och när ja tugga så hamna den andra spetsen på min tandkött, inte skönt.

Dags å gå å göra lite nytta, nämligen att förse Sandviksborna med värme!

Hej Hopp

Nu slipper jag skämmas

Nu är min bil fixad, har åkt runt (så lite som möljigt, men till jobbet måste man ju) och låtit illa i en å en halv vecka nu, jättepinsamt!
Snälla Daniel fixa fram ett nytt rör åt mig lite billigare och sen hitta jag en väldigt pratglad, men trevlig, gubbe här brevid som har fixat bilen ikväll, så skönt! Nu låter den som den brukar.
Imorgon är det jobb som gäller såklart, kör pellets och i morgon blir de å hämta två lass, ha ett upplastat till fredag morgon och köra ett till då. Hoppas på sällskap av syrran också =)
Efter fredagens pellets ska jag byta till en liten lastbil och fort utav bara den åka till stallet  =) Då kommer Petra!
Perta är Nordisen Gerdas matte, hon ska komma och titta på stallet och träffa alla inneboende, även kika när Monica tränar för Lena, som jag eventuellt också kommer träna för ibland.
Gerda är som sagt en Nordis, inte alls vad jag var ute efter, inte på långa vägar, men fördelarna är många och då får man inte stirra sig blind tycker jag.
Monica kommer att kunna använda hästen är det tänkt och jag kan spara pengar, jag kan från början vara med och få en häst ikondition och förhoppningsvis lära henne ett och annat också när hon börjar bli lite slimmad. Jag ser det som ett roligt och lärorikt projekt!
Så det ska bli kul att träffa Petra igen som helst av allt ville att vi skulle ta henne =) De måste va ett gott betyg!

Lördag och söndag ska gamlingarna ha mat igen ( lugn, dom har fått mat sen sist jag va ut ;) ) så då ska jag jobba, sen är det måndag igen och jag antar att det blir pelletskörning, räknar köra minst till onsdag iaf, kanske hela veckan.
Nu äre de sängen som väntar, Charlie kanske också, för vi ska sova!

Gonatt!!

RSS 2.0