Seal the deal

Nyss suttit med gooesbumps över hela kroppen, rackarns så en serie på tv kan påverka! Talar ju om Greys såklart...underbart bra!

Har bytt lite batterier med Amelie så nu ska ja få igång termometern, fast de får bli ett projekt en annan dag å hänga upp osv...

Besiktningen då!? De gick ju sådär, ja hade fått för mig att ja skulle va rik den här månaden men tydligen så ville bilen bli lite ompysslad....dyrt kommer de bli.... Ja som hade tänkt kosta på den en burk färg och lite rostlagning, känns som han kommer få va utan de nu!

Tycker SaraBerta kan ta å svara också så ja kan överlämna lite information, syrran henns är lika stram hon, försökt locka hit henne med lite glass men hon hade visst nått bröllop å planera...whatever..... ;)

Bjuder väl på några bilder så länge så ska ja ta å hälsa på sängen sen. Ja vet! Ikväll igen tänker ni men vi har ett stadigt förhållande och han tar aldrig illa upp om ja tar med mig nån extra person ibland å blir aldrig sur över att ja hälsar på andra sängar ibland så vi har de bra vi två =)


Arthur med moster på jobbet, vilken mysdag vi hade!

Vår stjärna åker STOR buss =)
  

Fina Gerda

Nån som vill byta batterier med mig?

Min syrra har smittat mig med en riktigt grisförkylning! Den kom så snabbt, pang tjong! Så söndag eftermiddag/kväll och förmiddan idag har varit lite småkämpig inte haft min vanliga energi men nu tror ja de blir bättre, hoppas!
Flugan, min bil, står utanför och är lite nervös för besiktningen imorgon men ja har fixat med den i ca 2 timmar för att få den riktigt ren och fin innuti och imorgon efter jobbet ska ja tvätta utsidan så han åtminstone ser sitt allra bästa ut =)

Jula har öppnat här i Gävle så på VIP öppningen förra måndagen så hjälpte jag, Amelie, Jenny å LillAmeli till att servera smörgåstårta och som tack fick vi ett varsitt presentkort, hyggligt, för de va ett himla skoj jobb =)
Idag utnyttjade en del å köpte två doftsmilebollar, en till personbil å en till lastbil, en hörselkåpa med radio, ett nytt sämskskinn och en trådlös termometer. Skulle ta å installera den nu men jag hade bara AAA batterier, jättemånga dessutom, nån som vill byta till AA med mig?

Jag å Amelie va dessutom å provahandla i nya City Gross, helt okej, alltid kul med nytt å fräsht men inte särskilt låga priser som imponerade men de fanns Vanilla Coke! Som ja har längtat, vanliga cola går bort men den här gillar ja skarpt!

Helgen tillbringades i en båt på lördagen, en mysig dag med hela familjen =) Och på söndagen titta ja när Cashmira fixa 3 års testet.
Har ju haft båda hästarna under ett par dar här också och har kommit fram till att ja inte har tid för två hästar på de sätt ja skule villja. Kontraktet för Gerda gå ut till helgen men hon kommer stanna kvar å gå på bete och ja kommer att ta hand om henne så länge =)

Imorgon blir de cesarsallad till lunch, besiktning, vaccinering mot TBE och stallet. Jobbar bara två dagar till sen, ska nämligen på kurs i Köping på torsdag =) Kalkkurs, hoppas att ja slipper köra de eftersom de innebär skift men kul å åka iväg.

Bäst ja går å ser hur kycklingen som ligger i ugnen mår, sen blir de å skalla kudden, Sov (örn)-gott!

In å ut, ut å in

Idag har jag jobbat ganska exakt 7 timmar, på dom 7 timmarna har jag klängt in i hytten 54 gånger!! Har dessutom öppnat inte mindre än 8 grindar, har stängt 3 av dessa också. Tilläggas ska väl att 16 av dom 54 så klättrar ja även upp på taket på lastbilen/släpet. Så är de att vara pelletschaufför på en röd dag ^ ^

När ja va ute med Gerda i eftermiddags så mötte vi massor av motorhojjar på byvägen, va nån slags träff på motorstadion. Gerda är ju en väldigt trygg o lugn häst i sig och blir inte särskilt rädd för något så vi fortsatte kort kort trav längst mot sidan när vi mötte hojjarna. Signalerar ja då att de är fritt fram å bara gasa förbi? Två av tio hojjar saktade ner något, lite hänsyn kan man väl visa.
Lite välvillja åtminstone...

Just nu! vill ja.... sova....

Från tidig morgon när jag äntligen fick tillbaka min underbara Uru, CKW har också varit bra men lite väl läskig, så har jag haft soundtracket spelandes i huvudet "Just nu vill ja leva!" á la Tomas Ledin =) 
Allt har stämt idag, ja kan hela ekipaget utantill! Så otroligt lättarbetat å roligt men de tär ändå å jobba mellan 6.30 - 17.15... även om man sitter mycket så ville ja helst lägga mig i soffan å somna när ja sluta.
Men de gick ju inte, har fram till söndag två hästar att se efter då Monica är i Italien. Gerda tömkörde jag å de gick riktigt bra tycker ja! Carisma fick sig en rejäl puts som, när hon kom ut i solen, inte syntes alls... förstår Monicas sorg varje dag när hon plockar in en grå häst.
Väl hemma nu så gjorde ja lite snabbt makaroner å köttbullar som ja åt alldelens för fort, ska ta en kopp te å glo på Greys =)
Sova så är de jobb imorgon som gäller också, japp jobb på en söndag, inte så vanligt men man ställer ju upp för laget, jag får ju dessutom extra betalt å har ändå inget bättre för mig :D

Vem skulle du gifta dig med om du skulle gifta dig idag?

Jag satt med handen i mitt hår efter middagen hemma hos mamma å Amelie och plötsligt så brast de ut ur mig att om jag skulle gifta mig idag så skulle de bli med mitt hår, sån där konstigt idé som bara dyker upp och som bara slipper ur en ^^  Men de är så mjukt å skönt å hålla på med
Amelies omedelbara respons var att hon skulle gifta sig med en Cesarsallad, som vi just hade ätit, delicous! 
Följdfrågan kom nästan direkt; Undrar hur länge en Cesarsallad lever...!? Något svar framträdde aldrig fram till däremot så kom jag fram till att mitt hår och ja skulle leva ihop tills döden skiljer oss åt =) Bokstavligen!
Som vanligt en massa dåligt vitsar å låg humor när vi ses å pratar, hehe

Just nu i skrivandets stund har jag lite stallet abstines, känns som jag borde ha varit hos Gerda idag, imorgon ska ja som tur är dit men då är de syster som ska få prova å rida, se om de blivit nån skillnad sen sist hon red, typ oktober, så de hoppas jag.

Pratade med Sara idag, alldelens för lite men bättre än ingenting, hon är så duktigt som stretar på med jobb och plugg! Krama om

Passa er för hunden Arthur också! Han kan skrämma både folk å fän! (men mest fän ^^) Man vet aldrig va denna hemska best gör i sitt nästa utfall!!! ....Tigger lite godis kanske genom att sitta fint fastän han inte fått kommando för de... ;)

Dansa är bland de roligaste ja vet just nu, jag ÄR en riktig dansnörd! Men de är så hiskeligt rolig, I like it helt enkelt =) Längtar till torsdag!

Ska kela lite med katterna innan ja hoppas att dom vill gå ut, dom vaknar ju så tidigt å tycker att ja ska vakna då också... kul å få en tass på näsan när man ligger å dreglar å drömmer...



Den blodtörstige hunden!!

Feel good!

Har inte haft nått bloggbehov under ett tag nu, har väl inte de nu heller egentligen men men =) De händer inte så fasligt mycke, de är som vanlig, allt är skönt å bra!
Jobbet går nu för tiden ut på att köra sakta å sprida vatten på Sandvikens gator för att sen sova en stund så att sopmaskinen hinner fatt, soft jobb å jag (och ingen annan) älskar de! Win win situation!
Annars är ja mycket med min älskade syster, sover, dansar, promenerar och pratar med henne så som vi brukar. Valborg tillbringades hos Katrin och Christian, fick en otroligt god middag! Vi tog med vinbärsbuskar som inflyttningspresent =)
Krogen efter de va sådär... Igår däremot tog vi en sväng förbi Berggrenska å träffade på ett gäng vi stötte ihop med förra helgen på samma brottsplats =) Mycke roligt gäng, krogen va inte meningen men när vårt mål med kvällen, Svensk Pop, va bort med vinden så blev de en svettig danskväll på Heartan!

Gerdan är nu ute på annons....sista maj går kontraktet ut...försöker inte att tänka på de men de kommer bli jobbigt å säga hejdå till Lusen, vi känner ju varandra nu...
Men de går bättre å bättre för oss nu, hon har haft lite vila efter att vi misstänkte att hon inte var helt ren i benen men Tommy vår hovslagare dementerade de så nu tänkte vi låta massören klämma lite på henne, för att vara säker.

Å jag är som vanligt, massa hopp om personer och framtiden, så typiskt mig men faktiskt så blir ja sällan besviken fastän planen "inte gått i lås" ja är inte långsint på nå vis, jag söker nog nått. Nog va väl kanske en underdrift, jag vet att vad jag söker.

Just nu så leker livet, allt är lätt, de finns knappt nått jobbigt, ja ser fram emot maj månad och sommaren med midsommar, danser, mys med nära å kära och bröllop för tusan!!

Nu har de blivit lite svalare ute så efter att tvättmaskinen har gått klart så åker ja å tar en lugn härlig tur med Gerda så kanske ja har turen å få ligga i soffan med nån utav katterna senare ikväll =)



Fast en sak är jobbig!! Jag saknar Sara, min älskade vän!

RSS 2.0