Höj höj!

Har precis ätit några små bitar kyckling till middag ja hitta i kylskåpet, har inte tänkt på mat på över 12 timmar! Ja som brukar va hungrig...de har varit så överraskande många gånger senaste veckan, undra va de beror på?

Imorgon är en bröllopsdag! Jenny och Niklas bröllopsdag! Sååååå roligt!!
Men men man måste ju ställa till med en sjujäklar fest om man ska kunna få hem älskade Sara ;)
Så jag har haft fullt sjå å bakat tårtor idag och sen i onsdag, när mamma å ja hade lämnat tårtorna på rätt adress nyss å åkte hem så kände ja hur hungrig ja va.
Har varit helt uppe i tårtorna... men känner mig ganska nöjd just nu faktiskt, brukar aldrig känna mig nöjd.

Dagen stooooora minus va när ja tog mina privata kläder (dom nya jeansshortsen från Carlings som jag hjärtar jättemycke) för att köra in min lastbil till Gävle, tänkte att min lastbil är ju så ren å fin så de går bra, skulle kunna åka direkt till stan då ju! Mycket bra och sagt å gjort men när ja kliver in i Urun ser han ut som skit!!
Fasligt va upprörd ja va ett tag! Fick iaf två nya stolsöverdrag ;)
Och nu när ja greja med färg till tårtorna fick ja en klick på samma älskade byxor..... fy fan va kasst, ja hoppas sååå innerligt att de går bort med galltvål, annars blir ja så tvungen att köpa ett par nya... vore trist.

Men nu har ja inte tid å tänka på sånt trist, glädjedag nu ju! Ska smörja in med lite lush grejs, torka håret å krypa till kojs å drömma om, ...tja.....lycklig slut =)

Puss!!

Häst!

Gerda har bytt namn, hon heter Jättepiggåglad nu förtiden, stormtrivs ute på betet!
Själv går ja på hästgodis-dieten, äter äpplen, hårdbröd å morötter på jobbet.
Till de vatten såklart! Ja skulle önska lite varmare väder...
de går åt så mycke pellets att ja blir matt...tycker inte att de är så roligt å jobba då...
Men ser fram emot midsommar hemma i byn!


Rolig namn

Alltid en massa döflabb när man är hos Kalltjärn!
Va sägs om dom här:
Sam Lag
Ann Ahl
Sten Hård
Sten Skott
(den är rolig å ringa in till försäkringsbolaget med just stenskott )
Killianus

Dumt är också å ha namn som Camilla Persson å få initialerna CP, eller som en annan Järbobo som inte fick ha sina på förklädet han sydde på slöjden i skolan, Karl-Uno Karlberg... hehe

Eller som han som döpte sitt företag efter sitt namn nämligen Karl Tore Persson, KTP, så när han svara i telefon blev de Kå Te Persson! ^ ^ Tänkt dig när K T Persson å Sten Hård samtalar....

Helgen har varit riktigt underbar, bara varit med dom bästa! I Amelies kan man läsa mer om hur kul de va =)

Musjakt

Ja hade så gärna delat med mig mig av komposten till lilla musen men ja fick nog när han förstörde påsen "maten" låg i.
Igår kväll satte ja upp två fällor och tänkte inte så mycke mer på de fören i morse när ja skulle gå till jobbet....Just de!  tänkte ja å öppnade snabbt luckan i förbifarten och såg en dö mus, ja vart så fövånade att ja bara stängde å gick....va inte riktigt beredd på vad ja såg...

Rufus tyckte de va skoj tills han upptäckte att den faktiskt inte rörde sig mer än när han peta på den så Charlie fick ärva den. Ojojoj va han kunde låta illa den lilla kissen!


Tur att matte kan jaga möss iaf... =)

Stökig dag / natt

Allt blev ju knas när ja gick upp alldelens för tidigt igår morse å jobbade, resten av dagen höll ja igång med städ å tvätt som tänkt.
Vid 18 hade ja gjort klart och lagat hemmagjort potatismos med köttbullar, sås å lingonsylt, efter intagen middag la ja mig i soffan å de tog nog inte särskilt lång tid innan ja somna.... Vaknade halv nio, skyndade mig på biken ner för att rösta och tog sen en kopp te å glodde på lite tv medans ja vänta på sista maskinen tvätt.
Katterna kom in å ja gjorde mig iordning för nattning, Rufus tog mittenplatsen så ja la mig på kanten med ett extra täcke.
Kunde inte somna såklart, vred å vände försiktigt så katterna inte skulle vakna mer än nödvändigt.
Tänkte på pappa.... ja hade gärna dansat med honom, mamma har sagt att han var väldigt bra =)

Katterna väckte mig på tok för tidigt men ja åkte till jobbet då, kom iväg 45 minuter tidigare.
Fick inte helt oväntat dra två lass = 11 timmars arbete.
Åkte direkt till stallet å red Gerda, hon var annorlunda idag, på både ett positivt och ett negativt sätt, men de va roligt =)
När ja klev ur bilen vid stallet så fick ja ett mess från min granne där de stod
"Tjena grannen! Det pågår ett knarktillslag utanför oss nu!"

Vet inte riktigt va som har hänt ännu för ja har bara kommit hem å duschat, men ja fick en mms som visade andra sidan vägen full av polisbilar....

Borta

Tre saker ja inte kan förstå vart dom har tagit vägen:

1. Den ena av två oranga smörknivar
2. Den ena lila raggsockan i ett par
3. Min ena sminkpennvässare

Dansnördkväll

Man måste verkligen vara en dansnörd när man en utav knappa 100 som dyker upp ^ ^ Kan inte gått många kronor i vinst där inte.
Men de va mycke svängrum å ganska bra band, lite för tjabbliga med konstiga avslut men bra tempo!
Dansade med en uppsalabo som ja verkligen fick energi av att dansa med, å han fick de av mig, kallade mig proffs å fick höööga ögonbryn efter foxen när ja sa att ja bara dansat sen nyår, "Jaha men du har väl buggat längre?"
Hahah näe de har ja inte....faktum är att foxen börjat gå bra senast tre gångerna ja vart ut =) ännu högre ögonbryn....om möjligt...

Ja va helt slut när telefonen ringde imorde, de va Åsa på FraktCentralen som undra om ja kunde åka å lossa, Sandviken va tomt på pellets.... snäll som hon är är jag snäll å fixar de åt henne.
Så nu har ja lossat lite grann, handlade till en tonfisksallad ja kan äta på jobbet hela nästa vecka och nu har ja satt på Vänner på DVDn och ska försöka göra ett ryck med tvätt å städning här hemma så ja kan dö i soffan sen i eftermiddag =)

Gottfredag

Amelie å Micke kommer hit! Vi ska äta hemmagjorda hamburgare med friscobröd och chokladfondue till efterrätt =)
Jag har köpt en film också men de vet ingen av dom om än ^ ^   "I Taket Lyser Stjärnorna" heter den. Hoppas den är bra.
Ha en skön kväll!

De minsta man kan begära...

...efter att ha sett efter någons älskling en halv dag, tagit med honom på långpromenad, sett till så att han fått sin årliga vaccination och myst med när personen i fråga arbetar och man anstränger sig, för den här personen är ju även hon lite av en älskling för mig, å bakar bröd och bjuder på till veckans tv höjdpunkt.
Nu när hon hade gått såg ja att efter att ha använt mitt badrum så har hon gjort slut på toapapper, påbörjat en ny rulle och inte bytt ut den tomma i hållaren!!

De är väl ändå de minsta man kan begära??!!   ;)


Och på tal om de, de minsta man kan begära är att få köra en bil som har ett säkerhetsbälte som sittar fast! Man arbetar ju som chaufför...

RSS 2.0