Dumper tiden över...för den här gången iaf

Jaa, idag sluta jag med dumpern och det blir alvamix nästa vecka, tankbil, Scaniabil tyvärr men det får väl gå. Skönt är det iaf å slippa hoppa runt i den nå mer.

Har vart på ridtur med Carisma nu, hon var lite spänd/pigg/tramsig längs vägen, gick hyfsat. Både hon och jag slappnade väl av när vi kom upp i byn, där gick det kanon, förutom att hon låg på lite grann, men hellre  så än åt andra hållet. Duktig häst!

Igår gjorde jag en tårta, kom lite hastigt och lustigt, mammas arbetskamrat var det som ville ha en. Det vart en grön med typ rosa band med silver i och en blomma som typ rosett, svårt att förklara, fick inge bra bilder heller, får se om jag lägger upp en senare.
Har beställt tårtsaker oxå, spännande, längtar till paketet kommer!
Lugnt ikväll.
Varmt å skönt ute ;D

En perfekt ridtur

Japp i mina ögon iaf! Hade en helt underbar ridtur med Carisma och vi red med Frida och Bellan, jätteskoj! Jag har juh typ inte ridit ut sen mars!!! Längtar efter en härlig galoppvinter nu! Duktiga skruttan lyssnar!
Tack själv Frida för sällskapet, skoj å ha nån å rida med. Min hästägare Monica har  juh bara en pålle nu så vi kan inte rida ut tillsammans.
Längtar redan till nästa gång! Ska dit på torsdag iaf med Amelie å småkusiner för lite barnridning på Ponnyn.
Jobb å bio imorron. Hörs!

Helgen

Det vart så att jag åkte å fick mig en biobiljett på VeroModa till en förhandsvinsing på onsdag, Djävulen bär prada heter den tror jag, ska gå men Amelie å mamma, skoj!
Minns inte vad jag gjorde sen...patrik å jag gjorde nått men minns ej vad...
Söndagen var vi till Hedemora på drifting (bana där man bara sladdar med en bil runt den) iaf, tänkte att lite kul kanske det är, å jag hade rätt, det var jättekul! I 30 minuter, va man fast där hela dan då...suck...jag vet åtminstone att ja inte behöver tänka på om jag ska med eller inte nästa gång.
Jobbar igen nu, måndag, hehe. Fick veta att vi inte får jobba in fredagen, jippi! nu kan jag göra saker om kvällarna igen! Lite synd om dom som måste åka hem till Örebro fredag eftermiddag, och ha tråkit kvällarna här, menmen.
Imorron blir det rida! Längtar!! Skruttan var juh så duktig å snäll å gullig sist! Och som sagt bio på onsdag. Nått kul på torsdag ska ja väl hitta på å. Ikväll ska jag beställa tårtsaker på internet, om det inte blir alltför svårt att välja skaer jag eg. INTE behöver hehe!

Visst är det varmt och skönt ute!

Jobbat

Har nu jobbat 51,5 timmar den här veckan, ja tycker det är mycket, och dessutom till kl 18 varje dag, utom i torsdags då hade jag ett skönt break. Sluta halv 2 klippte mig kl 2, åkte hem, såg att Jenny var hemma i byn, så jag kila in men det visade sig att hon redan var hemma hos oss! Liten söt Julia å roligt att träffa Jenny! Hon är en lugn å odramatisk, lixom vanlig på ett bra sätt, som oss! Byfånar!
När syrran skulle åka å jobba så åkte jag upp till småkusinerna å hälsade på, det var rolig och alla tre som var hemma vart jätteglada! Christian lekte å ville visa mig alla bilar han hade och Jessika kom till mig flera gånger å ville prata lite. Christian är grym på bilmodeller, pappa (som jobbar på Thunbergs) kör "begot" :D alltså peugeot och min mamma kör "volvåmbi" en volvo kombi hihi! Jessika älskar å slänga sig i puffen och jag fick slänga runt henne lite oxå. Veronica å jag pratde lite om lastbilstårtan som är beställd till Christians födelsedag, 3 år minsann! Christian har för övrigt kommit in i "varför då" tiden i sitt liv, suck.
Sen åkte ja till köpis å där va juh mamma! Roligt, vi fikade å jag gjorde inget av de jag hade tänkt å göra, men det var jättetrevlig å prata å så.
Får väl se va man hittar på i helgen å hur man jobbar nästa vecka, den som lever får veta!

Ps. har sägt det länge men sommaren är INTE slut! haha och som vanlig; Sola på! kan gå med på att det är sensommar ds.

Tårtmakeri

Tårtmakeri104356-7

Ja, tårtorna kom iväg och köparen Marie var nöjd. På bilden så är tårtan lite knölig och svettig pga av fukt, stod i frysen ett tag så blev den matt å fin sen. Gjorde en schwartzwaldtårta åt gos senare på dan (igår) jag vet redan att jag inte tycker om sån här tårta å den vart juh inte dirket lyckad...en annan historia, försökte iaf göra den fin, lärde mig ett å annat om choklad som jag Inte kunde när jag gjorde tårta åt pappa sist, nu vet jag bättre! Kanske pappa vill ha en schwartzwald, eller en budapest när han fyller år, vet att han gillar sån, har redan ideér i huvet :D Jag ska fråga. Amelie blir nog glad oxå :D

Gänget i Bollnäs

Gänget i Bollnäs

Ni var så duktiga å fina! Kram!
(Kolla vinkel på bakbenet, ganska så lika)

Bästaste Backas King

Bästaste Backas King

Where you are that's were I'm going, to you my beautiful friend, you are so beautiful to me.

*saknar*

Knark är bajs

japp som det låter lägg till www i början och .se i slutet. Såg Den tunna brunna linjen på MTV när jag bläddra förbi, så jag surfade in på sidan, å den är faktiskt rätt så festlig :D Ska kolla på dom andra filmerna å vid tillfälle, nu är det CSI! gonatt

Tårtmakeri

Fick lite bråttom med en beställning som kom in igår, och ska hämtas lördag kl 11.30. Lite svårt å ta det på telefon och dessutom med en människa jag inte känner över huvudtaget! Bara att vänja sig, måste va lite mer förberedd med fråger känner jag. Aja jag började idag och jag har en bra känsla om dom här två tårterna som ska till Ella 1 år  =) Dom blir vita med söta rosa detaljer på.
Idag fick jag en till beställning, tack å lov till den 15 oktober, jag gillar att tänka å fundera ett tag på tårtan i frågan så att det blir rätt! Är noga med mna tårtor, vill att dom ska vara fiiina! :D Sen har jag en lastbilstårta till lillkusen i början av oktober, ska bli kul. Sen finns det nog ganska många tårtor att göra i höst, har en känsla...


Previous in The World of alex...

...Fölvisning i Bollnäs med Frida, Sussi, Monica och Amelie. Va skojjit å se så många söta och busiga föl. Cashmira däremot uppförde sig utmärkt vilket rsulterad i 46 poång och klass 1! Duktiga föl! Jodå ,Frida, Monica och Carisma var jätteduktig oxå. Det var söndagen det.

Måndagen så hämta jag Ove på Scania åsså åkte vi till Volvo å där fick jag frukost, trevligt. Sen så var det meningen att jag skulle köra dumpern tillbaka till Gävle från S-viken å sen skulle dan va klar men då vart det 5 gruslast från två gropar (Hammarby och Rörberg) till tre olika ställen. Va jättekul! När jag ska åka tillbaka till Årsundas med bilen ringer Ove å säger att det inte blir nån dumperkörning dagen efter utan jag får ta men en bil å åka till Örebro med gas. Okej säger jag jag kommer nu. 10-15 minuter efter är jag i Årsunda, då var det ändrat, det blir dumperkörning på Sandvik istället, okej säger jag.
Åker till stallet å matar och klappar Carisma, åker förbi Lågan, ska bra handla hönsbuljong, där sitter en kusin inlåst i bilen...ujujuj...faster blir väldigt glad att se mig och kallar mig ett flertal ggr "räddaren i nöden" va juh snällt sagt, har aldrig blivit kallad så. Jo, lillkusen Christian har blivit inlåst i bilen då bilen automatiskt låser sig när ingen öppnar dörren på x antal sekunder, jamen använd nykeln då! jamen den ligger juh i bilen med lillkusen och han är fortfarande fastspänd.Och ingne mobil hade hon heller. Försöker ringa Micke, han svarar inte, jag åker å hämtar han och minstingkusen Jessika, efterväntan så kom bärgaren som lade som luftkuddar mellan dörren å bilen, så blåste han typ upp bilen, mer såg jag inte, var väldigt hungrig! Och kissnödig!

Tisdag var jag en heldag på Sandvik, fick en rundtur inne på området av en trevlig gubbe,  så körde jag ett lass sen var det frukost, i en halvtimme, körde ett tag, lunch i en halvtimme, kör, fika en halvtimme, kör över en haltimme men slutar tio i fyra ändå, knasigt på Sandvik. Sen så åkte jag till stallet, eller först va jag hem, hade juh inga ridkläder där. Poppe, ponnyn från helvetet, rymde å sprang över både mig å Frida i sin flykt, fölis å Carisma var duktiga iaf. Carisma gick som en dröm dom korta 10-15 minuter vi skritta runt i hagen, Så Himla Duktig! Nöjd hoppar jag av å längtar till nästa gång!

Idag så skulle jag va arbetslös, japp enda till klockan nio ungefär, då var det dumperjobb i rörberg, snabbt som attan, va juh trevligt där, sluta tidigt, fast fick hjula tillbaka till S-viken. Sen vart det köpis, köpte en jacka å en halsduk på H&M jättefint, åsså hitta ja ett par shorts på wearIt för 25 kr, billigt.
Imorron blir det dumper i Rörberg å sen får vi se

Mitt råd:
SOLA PÅ! Sommaren är INTE över!

In Benny We Trust

Måste man lyssna på ! Haha störtsköna surfa in på www.bresciani.se dår kan man ladda hem deras låtar, helt gratis! Jag gillar Det här är mitt långfinger.
Slappat idag, fick god makaronipudding av Patriken! *mums*
Imorron blir det Bollnäs och fölvisning *skoj* har juh aldrig vart på sen sådan, blir kul!

RSS 2.0