Familjesöndag

Ska åka till Köpis inom en timme, tänkte prova en tröja på Carlings, kanske hitta en duk å lite ljus på Hemtex. Ska ta med mig Amelie efter de för då har hon slutat! Ska in till stan då, hem till henne å mamma, Ante å co kommer också =)
Kanske följer med å tittar på bockinvigningen om jag orkar, annars så ligger vi nog i Amelies säng å powernappar tills dom kommer tillbaka å sen ska vi äta pizza! Ta hem en massa Take-away pizza å frossa i =) Mmmm
Senare ska jag, mamma å Amelie kolla på Welton. Jag är inte så väldigt imponerad av honom så ja har inte så höga tankar om showen, I hope he proves me wrong =) Då blir de roligt!

Igår va ja i stallet på morgonen, va hemma halv 11 redan. Tog igen mig på soffan en stund och fortsatte med de hela dagen i princip, såg 4 filmer som gick på tv! Först Bring it on again sen American Pie the Wedding, efter de Adam Sandler i Waterboy och till sist Helgonet. Ganska bra filmer lä ja säga. Mellan allt gloande så tvättade jag faktiskt en hel del och lagade en omgång korvstroganoff, efter de en påse micropopcorn!

Och jag tror att Gerda har funnit sig i sitt nya hem nu! 5 gånger nu har de inte varit nå problem att ta in henne, hon går iväg en lite bit men sen stannar hon å låter sig fångas. Två senaste gångerna har hon inte rört en muskel när jag har suttit upp, framsteg beskriver jag de som!
Igår bråka vi lite under ridturen, om hur man går på volt. Trodde hon ska vara jättegrinig efteråt å springa så fort grimman gled över mulen men hon va förvånadsvärt glad å trevlig. Urgulliga häst!

Efter Welton ikväll ska jag spurta hem och sova, fm vecka väntar.

Hej så länge

Tradition

Nu har plånboken gott varm ett tag, brodd till två hästar, p-spruta (185kr!! ett rån!), en dyr flaska Redken-blåsa-håret-de-bli-lent-å-fint och lite mat. Ska gör en omgång korvstroganoff under helgen. De e smaskens!

Å ikväll, för tredje gången, ska vi ut å äta jag å bästa syster! De har blivit en tradition numera att äta ute ihop löningsfredagen =) Kanske mammsen följer med också, vi får se. Vi ska iaf till Church Street!! Gott gott gott :)

Så efter den här dagen så blir de inte så mycke mer shopping för min del, mat, bensin och julklappar är de som gäller. Fick lite mindre i pengar den här månaden också, hade lite ledigt i oktober...

Nu blir de nog en snabb dusch å sen förbi Tiger som är ensam hemma innan jag åker till stan, imorgon har jag utsläpp i stallet så de blir lugnt å sansat ikväll, dricka lite te hos Katrin på sin höjd =)

Förutom Sara så saknar jag nån nu...svårt hur de ska behöva vara då, typiskt säger jag bara

Kraaam på de!

Spralligt glad!

va jag enda tills hela inlägget ja skrev försvann när ja va klar.....

snabb sammafattning; jag är på ett konstigt spralligt humör, jag har jobbat till för sent varje kväll den här veckan, en pajas är alltid en pajas, va med Amelie imorgon, rida, åka till verkstan

hejhej


Då va man här igen

SItter återigen å väntar på att Pajas ska höra av sig så ja får åka å jobba nån gång! Han borde ha ringt för 23 minuter sen... jag å tider asså...
Men idag har ja gjort lite skoj iaf, blev en snabb repa på stan innan de sladdades hemåt ;)
Fick iaf sova ut idag, enda till efter 8, gick å la mig klockan 1 inatt.... de tog lite längre tid än de skulle, hopplöst å va ute på vägarna när folk inte kan köra.
Jag skulle värma matlådan som vanligt på Eon i Järfälla, sitter en liten box som man slår in koden på och den funka ju bra, klev in genom dörren å då börja de pipa! Opps, ja tror inte ja får vara här, tänkte ja å gick ut. Gick å hämta telefonen för att ringa vaktbolagen som stod på dörren. Tydligen lä man ha nån kod för att avanmäla larmet också, ganska så smart när ja tänker efter hehe.
Fick ringa till en ligger-på-soffan-Aa-de-e -Conny typ å tala om vad som hade hänt men han sa att de va lugnt, sånt händer =)

Näe nu lä ja ringa Pajas å höra efter, Daniel sku ju komma å hämta sin present ikväll så de vore ju bra om ja inte va allt för sen...

Grattis Daniel 29 år idag!

Kul jul

Har väntat på att få åka å jobba en evighet känns de som, Pajas ringde iofs vid halv 11 å sa att han va sen en timme, ett hjul på vagnen rullade inte. Fast då sa han igår att han skulle åka en timme tidigare... inte vet ja va han gjorde utav den timmen.
Nu ringde han precis igen, låg bakom ett par plogbilar ca en timme bort i vanliga fall, lä väl dröja till en halv 3 innan jag kommer iväg. Har ja tur är ja i Sandviken parkerad till halv 11 ikväll....sucka.
Ja som gick upp tidigt å skynda till stallet om han sku vara tidig. Jaja ja har ju hunnit städa en del idag iaf...fast nu har ja nada å göra, vet inte alls va ja ska hitta på....
Glor väl på nått skitprogram tills ja åker =)

Halka på =)

Åhhh fan jävla skit! Kasst!

Tittade precis på de urbota löjliga programmet Ensam mamma söker å de är så himla orättvist! Jag vill också vara så där kär å lycklig, kramas å pussas, hångla å mysa! Jag vill jag vill jag vill!
Jag sitter å ryyyyyyssser gång på gång under filten när jag ser programmet, jag kommer så nära känslan att känna mig kär att de knyter sig i magen...
Åhhh!!
Jag har jobbat mellan 9 å 18 idag, kom hem och gjorde en söndagsstek, kokade potatis och gjorde en sås från grunden och åt de helt själv! Löjligt!
De va ju så fruktansvärt gott också att ingen hade kunnat ljuga om de, om någon hade varit här.

Jag vill ha alla gulliga ord! Jag vill rodna, Jag vill vara blyg... och alldelens kär!!
Hitta den som passar mig, att få passa in hos någon...de här suger! Helt KASST!
Fan...

Muchos irriterande

Efter en härlig tid på krogen med mycke dans å skoj så drog vi oss till garderoben för att hämta ut jackorna. Jag hade en liten väska med mig som jag blev av med när ja satte på mig jackan. Förmodligen la ja av mig den när ja trodde att ja hade den på mig och gick. Upptäckte de så snart ja kom ut att väskan va borta. Sprang ner till garderoben igen och den sjukt nonchalanta killen svara när ja fråga efter väskan att ja skulle kolla på golvet. Letade upp en vakt och han sa åt mig å kolla alla toaletter fick sen prata med polis som hjälpte mig att spärra mitt kort och tyckte att vi skulle vänta tills stället va tomt å kolla igenom då.
Fick återigen hjälp av en vakt, han sa åt mig å prata med en vakt nederplan och när ja går i trappen ser jag Jenny, hon hade ringt å ringt till min mobil och sen hade nån ringt upp å sagt att väskan fanns i garderoben så vi frågade efter den å då svara samma ännu mer nonchalanta kille -Näe vaddå här finns ingen väska, du skulle ju leta på golvet
-Men dom ringde från garderoben å sa att den va här
, sa vi något irriterat. Då först fråga han de andra om dom hade sett väskan, men hallå grattis!
Jaja väskan å allt innehåll kom på plats iaf, Jenny! Ja har ditt tuggummi!
Men nu få ja vänta på ett nytt kort så man blir väl handikappad ett par dar nu...
 
Båda min söta missar följde med mig in inatt å sen sov vi skönt till halv 9 då Rufus börja prata och ja vaknar med ett ryck! Jag va helt övertygad om att ja borde ha varit i Järfälla just då, att jag hade sovit över.
Men då kom bilderna ikapp mig då jag hade drinken i handen å stojja runt på dansgolvet med Jenny, Madde, Danne å Matte + nån efterhängsen tjej som var över huvudet kär i Matte. Med dom härliga bilderna i huvudet somnade jag skönt om och vaknade senare av ett överraskande och trevligt telefonsamtal ;) Som Amelie å Micke bruka säga, Gött!

Nu har jag ätit nåra pannkakor till frukost, ska pallra mig iväg till stallet för att släppa ihop Gerda å Grace, sen ska ja hem å städa och sen till stallet igen för att rida och ta in hästarna, sen ska ja till brosan å käka. Å imorgon ska jag jobba! Ser tom. fram emot de haha =)


Bitar faller på plats

Igår när jag va hos Gerda gick allt så sjukt bra, hon betedde sig som en 15 årig häst bör göra. Hon sprang direkt när jag kom till hagen, drev sen på henne ett par minuter å hon sprang å sprang av sig själv, tillslut så prooade ja henne å då stod hon stilla till ja kom ! Sen rörde hon inte en muskel när hon stod på gången, sov nästan och de gick riktigt fort att hoppa upp. Väl ute va hon ganska pigg men lyssnade fint.
Efter ridturen så myste vi i boxen och hon visade mig var hon ville bli kliad, något hon är duktig på men inte har gjort för mig, jag krama bara om henne! Så nöjd va ja!
De trista i stallet är att Carisma har fått kotinflammation i båda fram och de är nå skumt med ett bakben =( så himla tråkigt...
Så på grund av de så ska Gerda gå med Grace i hagen nu.

Jag trivs så fruktansvärt bra med mitt jobb just nu också, i två veckor har de vart aproligt! Åsså har jag hittat en ny telefonkompis! Himla trevlig prick!
Synd bara att jobbet kan ta slut av en eller annan orsak men den dagen den sorgen!

Idag har jag varit med Amelie också, slutade lyxtidigt kl 11 sen va vi till Djurkompaniet, katterna fick nytt foder, godis å en leksak. Arthur fick en fin röd rosett och när han har den så dyker han in i sitt alterego som Tova =)
Annars så har vi druckit soppa med mitt bröd ja baka förra veckan åsså nåra pannkakor, smaskens!
Sen har vi legat å dregglat skafötters i soffan :D
Vi är med varann alldelens för sällan, de lä vi ändra på! Are you with me?
Nu ska ja slöa lite till med en kopp te sen blir de sängen =)


Billig helg ;)

Nu är man hemma igen då, eller har vart de ett tag, har tjongat ihop en lasagne till mig å mamma + några matlådor.
De luktar gott!

Borlänge trippen gav inte så mycke hopp å studs som jag hade hoppats på men väldigt god mat! Macademiennötter, lammfilé, rostad vitlök, musliscones, vindruvor, potatisgratäng, fruktsallad, prästost och svartvinbärste! Lät de gott?
Jag kan tala om att de va de!
Än så länge har jag "kommit undan" med middag på restaurang, stickad lång tröja, doftljus, tvålkopp och tågresa ;)
Mycke mer än de gjorde vi inte under timmarna i Borlänge, men de blandat med mycke skratt och trevligt sällskap så sätter jag 4 + av fem :)

Nu ska ja checka maten!

Borlänge va de!

Japp nu bär de snart av för en kväll och en morgon i Borlänge, se hur svågern bor å så =)
Jag hoppas på lite partaj men de lät tveksamt, tog med en säker outfit utifall *hoppas*

Gerda tog en timme att ta in idag men Petra tyckte iaf att hon va väldigt fin och att jag va tuff som höll ut.

Nu hoppas jag mest på att Rufus kommer in å håller Charlie sällskap under natten, lördagsgodis väntar!

Sök i stjärnorna efter lycka! ....haha eller nått ;)

Kort helg väntar

Äntligen är de fredag igen! Fast för mig blir de en kort helg, är hemma till typ 22 ikväll och ska upp 3.45 på måndag. Känns lite hektiskt faktiskt men jag har lagt upp de så att jag ska ta ut hästarna på lördag, kommer ju hem så sent att de inte hinns med å göra nånting då kan man lika gärna gå å lägga sig å gå upp i tid. Så jag blir i stallet säkert till halv 1, Petra skulle komma å hälsa på =)
Sen ska ja ta lite tid på mig å bli ren å fin för nått skoj ska de väl bli på kvällen, förhoppningsvis nått som håller i sig inpå natten :D 
Söndag blir då en slappdag för att orka med måndagen ;)
Men ev. blir de inte hel arbetsvecka, kanske blir ledig en dag!

Lilla Charlie har klarat en till natt ute nu =) Matte är såå stolt att han kommer när man ropar! Nu tycker ja inte missarna ska va ute heller, dom håller på å ta ner en stor gammal björk på baksidan å lastbilar far hit å dit. Dom ska dessutom ta med vår omkull blåsta portal...

Ska snart iväg till stallet igen, igår gick Gerda tokbra när vi red på banan, super! Men två problem återstår, att ta in henne från hagen och hoppa upp...men men... för enkelt ska de ju inte va heller.

Tror ja ska poppa en påse popcorn å ta med på jobbet, de är ju trots allt fredag ;)

Herrå


Opps.. I did it again


Idag vart de italienska baugetter, fyllda med tomat, basilika och ost. I en utav dom pressade jag en klyfta vitlök, de kan nog bli gott =)

Och bilden nedanför, ser ju lite misstänkt ut...vilka är de som kvartar på mina stolar?! Väldigt likt mina prinsars svansar =)
Å igår kväll när ja kom hem så gick dom ut och de första ja gjorde när ja vakan va å ropa på dom, Rufus kom direkt å ja gick en liten sväng för att leta Charlie, ja såg honom inte. Hopp då få man va lite orolig igen då tänkte ja och gick in. Han bara stänga dörren å kika i fönstret, där kom han juh =) Duktig misse jag har!! Nu fick dom gå ut igen om dom ville men Charlie verkar inte tycka om att gå ut på dagen. Han får bestämma sig snart för jag ska åka till jobbet strax.
Imorgon ska jag rida!!


Duktig!



Bilden talar väl för sig själv om man har läst rubriken ;) Har då gjort några lussebullar och de blev ett par matlådor makaronipudding också =) Jag har dessutom diskat undan allt!
Annars har morgonen bestått av kel å gos med Charlie, min goa missekisse! Har provat släppt ut honom men han har bara vänt på trappen också sover han väldigt mycket, stackarna har nog mycke intryck å smälta. Nåja ja tänker inte tvinga ut honom iaf.
Nu ska jag göra iordning för att åka till jobbet, packa väskan å byta om, lä väl ta med mig nån bulle till gubbarna också utifall de slinker ut va ja har gjort idag, då är de bäst att man har dom med sig ;)

Vad är de man säger som rimmar med leverpastej när man säger hej? ja förutom hej då, de va nått Bert skrev i sin dagbok... va de bara hej hej leverpastej ? eller hur va de? hjälp!

Charlie är hemma!

Ni anar inte hur lättat mitt hjärta är! Kom ganska nyligen hem från jobbet, Charlie har varit bort sen lördagkväll, tog bilen å lyste lite efter kattögon. Hoppet finns ju alltid där å man blir ändå lite besviken när man inte får vad man hoppas på.
Men då, när jag vänder bilen mot carporten, då ser jag kattögonen reflekteras och min hjärna tänker snabbt att Rufus är inne och de är en orange misse, de är Charlie!! Liggandes precis som att han visste att här är hemma och här kan jag vara.
Jag går emot honom men då blir han lite rädd å reser sig snabbt upp så jag hukar mig halvvägs till honom och pratar som jag brukar (sånt därnt löjligt djur/bäbisspråk haha)
Han tvekar först men bestämmer sig för att komma fram å nosa och han visade väl när han kände att de här är min matte. Sen följde han snällt till dörren och gick in, nu har han ätit kycklinghjärta å äggula :D

Jag är väldigt väldigt glad!

Mindre glad va ju Rufus som åt lite å sen gick ut, fast han hade ju vart inne sen i förmiddags, men han har trivts med att ha ensam tid med mig, märks tydligt. Så imorgon ska Charlie få gå ut igen, han kommer bli en bra utekatt =) Båda katterna kommer bli mycke gladare!

Sängen nu! Storkok makaronipudding å lussekatter imorgon =) Gonatt

Minnen om Pappa

Ett år har gått, tiden går så väldigt fort. Men vi förlorade pappa mycke tidigare än så, men fysiskt gick han bort för ett år sedan. På datumet imorgon men ett år sen va de i fredags.
Pappa gick bort i en sjukdom som heter ALS, sjukdomen förstör nerverna som går ut till muskler vilket medför att signalerna inte kommer fram och de villjestyrda musklerna förtynar.
Pappa slutade helt enkelt att andas för musklerna orkade inte mer. Redan efter midsommar förra året kunde han inte gå och pratade väldigt sluddrigt. Vi märkte också att den satte sig på huvudet och de va inte samma person längre.
Sjukdomen va aggressiv och den hade ett snabbt förlopp.

Jag vet inte hur man ska tänka och jag tragglar de än idag ibland, är man egoistiskt som tänker att de va bra att "få tid" på sig för att veta hur de kommer sluta och personen i fråga får lida, men hur jobbigt hade de inte varit för mig om han hade dött i en tex. bilolycka? Från 100-0 på ett ögonblick eller 100-0 på knappt ett år?

Jag tänker på pappa varje dag tror jag, inte så att jag tänker på att jag tänker på honom men ibland så dyker ett minne upp lite fort och jag oftast så ler jag glatt. Jag vet att pappa alltid gjorde de han trodde va bäst, men han var oerhört stolt.
Här är några minnen jag delar med mig av till er som läser. Pappa hade alltid glimten i ögat och var enligt mig väldigt klok.

- Vi hade en bok, Misse och Dagge - boken, eller  "Avsky" - boken som pappa kallade den. Boken jag och Amelie alltid ville att pappa skulle läsa för oss. Pappa gjorde alla röster när han läste, han va bra på de =)

- När stackars pappa lekte med oss så fick han vara häst å gå på alla fyra :D Han hette Tournado som häst

- Vem Kan Segla Förutan Vind, Byssan Lull och Trollmor var dom sånger pappa sjöng när jag skulle sova, kunde man inte somna så fick pappa komma in å sjunga lite.

- Helgen i stugan med Amelie och pappa, de regna sjukt mycke å vi fick inte gå i närheten av brunnen heller. Vi åt godis som vi handla i Järbo, dom där godisarna som ska vara äckliga med elefantskitar å allt möjligt. Dagen efter lyste solen och i gick runt i en våt skog, gjorde barkbåtar å la i lilla bäcken.

- Amelie drog upp skägget på pappa när han va tomte, hon va runt 4 år, å sa glatt "Hej Pappa!", Genomskådad =)

- En dag åkte vi runt en hel dag för att äta Siaglass, de gick inge vidare, vi fick äta Sia vaniljglass i glasskålar. Riktigt glass är i en våffla, bra blir de om man tar en kula med frukt/bär smak, en choklad och sen en annan neutral.
Pappa tyckte de va kul att ja fick en Siaglass T-shirt :)

- Vi gjorde två förbannat bra Saloon fester! Världsklass ;) Ni som va där ni vet

- Basketuppvärmningen med hög musik i Chevan, vi sjöng som tokar världens bästa peppmusik! Jäklar så man kom igång för att hejja fram Ockelbo!

- Sicksackvägen 34 E i Sätra var vi många gånger till å laga hissen där. Vi åkte på många hissar ihop, en gång läste ja kartan dit vi skulle och när vi kom till en rondell sa jag "runt rakt fram", pappa skratta =)

- Vi byggde ett nattduksbord en gång, min design, pappa å jag snickra.

- Pappa hade en häst, Ouzo, som han "brukade" rida :D

- Pappas bästis är Sara, när dom sågs sa dom alltid "Tjena Kompis" och när dom prata om varandra så sa dom "Min kompis Sara" och "Min kompis Jerry"

- Söndageftermiddagar när pappa låg å halvsov i soffan, man kunde fråga va som helst å han svara bara "Mmmm" Gissa om man utnyttja de =)

De här är några av många minnen, pappa var en genomsnäll person, för snäll för sitt eget bästa faktiskt men de är en annan historia.
Jag är inte mycket för typ årsdagar å liknade när de gäller de sorgliga dagarna, bara för att ha en dag man får gräva ner sig å skylla på att de är en "svart" dag. Riktigt patetiskt tycker ja att de är.
Men den här dagen uppmärksammar jag idag för att de är Fars Dag idag och jag ville berätta om min pappa, sen råkar de vara så att han gick bort här i dagarna ett år sedan.
Jag känner för alla som har mist sin pappa och saknar honom en dag som idag, men man måste tänka positivt och på alla bra saker. För finns de inga bra saker att minnas har jag svårt å tro att man saknar någon. Och ni som har en pappa, ta hand om honom, ett ord eller en gest kan göra så mycket =)

Men en sak ska ni veta; min pappa är bäst! :)


Rätt så lugn ändå...

Jag släppte ut Charlie idag... Först gick han bara en vända i rabatten å sen gick  han in, sen när Rufus kom in då gick han ut.
Danne har varit här å hälsat på, de va trevligt, inte många tysta sekundrar där inte :) vi hade mycke skoj å prata om, mest jobb å dans faktiskt =) Han åkte en stund sen å då satt Rufus i igloon ute i carporten, den lilla såg jag ja inte till...
Men jag såg dom flera gånger sitta på staketet så jag tror han håller sig i närheten och jag känner mig ganska så lugn ändå, jag måste bara hålla ut lite, när han är hungrig då kommer han nog, jag måste bara vänta. Lite jobbigt å oroligt såklart men de ska nog gå bra de här tillslut, hoppas jag.

Jag impulshandla två tröjor på BikBok idag, tyvärr lä ja gå tillbaka med båda, dom va för kort i ärmarna....
Och jag träffade två personer på Köpis som jag inte har så höga tankar om men va helt otippat jättetrevliga =)

Nu ska jag ta en sista kik efter Charlie sen ska jag sova. Imorgon bli de å städa lite å mat hos mammsen.
Gonatt

Mmmm...sovit gott :)

Vilken skön natt jag har haft, sovit väldigt gott å länge, vaknade inte fören 8.20. Känner mig riktigt utvilad! Jag va helt övertygad om att Rufus va inne å va väldigt förvånad över att han inte hade väckt mig, gick runt å leta men inte fören ja öppna ytterdörren hitta ja på honom !
Ja va helt säker på att han gick in igår när ja kom hem.....knäppt.
Jaja nu är dom här båda två å har startat ett litet rejs genom lägenheten =) dom är så himla roliga å kolla på :P Hoppar å studsar.
Å idag får man lördagsgodis som misse också, kycklingvingar å kycklinghjärta, rått såklart. Katter behöver kalcium å får de genom att äta ben, kyckling, mindre fläskben å brosk funkar bra, men man ska inte bara ge ben utan ett köttig stycke. I kycklinghjärtat finns taurin som är livsviktigt för katten att få i sig. Å dom älskar sitt nyttiga godis =)
Jag har planer på att försöka släppa ut min lilla katt snart, kanske redan idag, vi får se va kvällen har att erbjuda först.
Min lägenhet börjar bli för liten för honom, han skulle må så mycke bättre om han kunde vara ute. Bara han inte springer bort, de är juh de jag är så rädd för...

Stallet står på schemat idag iaf =) åker dit före eller efter lunch har ja tänkt.
Ja va lite sugen på å gå ut men ja vet inte, de bli nog en lugn kväll hemma =) Nästa helg kanske man kan få ihop ett gäng.
Nu ska ja äta lite frukost, ha de gott!

Gäässsp

Sitter å är lite fryssen, gäspar å har gåshud. Egentligen borde jag ställa mig i duschen men jag har inte hjärta att gå ifrån mina röda, spinnande prinsar, känner lite dåligt samvete över att ja är hemma så lite så nu måste ja klappa lite extra ett tag, sen ska ja in till stan å äta med mamma.
Jag va på gång å åka till Västerås för en kväll =) Sara är där! Men när jag kom hem efter stallet å kikade på tågtiderna så visade de sig att de tåg ja skulle hinna med va framme halv 11, de med byte och typ 2 å en halv timmars resetid... lät inte så lockande, har trots allt varit upp sen före 4 imorse... men men en annan gång min SaraBerta! En annan gång! ;)

Igår åt jag min efterlängtade kebab med bröd! Gud så gott de va, tror ja har varit sugen på en sån i 6 veckor! Mycket god lunch :)

Kom på en annan lite knasig grej jag har/gör, jag har två tandborstar, en grön å en blå :) Grön på morgonen för start och blå på kvällen för gonatt ;) fiffigt va!?

Nu måste ja ta en varm skön dusch! Ha en bra kväll så får vi se va som händer imorgon :)

Utmanad ! Ve å fasa!

Utmanad av Frida

Regler:
* Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade!

1. Jag för ofta upp handen mot näsans sida å gnider med tummens sida när jag pratar med någon och är lite nervös, har kommit på mig själv å göra så vid början av varje mening i ett samtal.
2. Jag äter ofta gröt på morgonen innan jobbet som jag gärna delar med mig av till missarna, vissa tycker nog att de här är hur äckligt som helst men jag tycker inte de är så farligt. Dom slickar juh bara i sig lite mjölk =)
3. Jag är väldigt nogrann med vissa saker där jag har hittat en bra rutin, de stör mig mycket när jag måste gå ifrån en viss rutin.
4. Jag tog bort halsmandlarna när jag var runt 6-7 år.
5. Som liten var jag överkänslig mot choklad å getingstick
6. Jag är ganska så snål när jag sätter den sidan till, jag ser sparande som en sport! Söker ständigt nya sätt å vägar för att dra ner på kostnader.
7. Jag har aldrig några problem med att sova, hur deppigt å trist de än kan vara i livet så kopplas de bort när jag lägger huvudet på kudden.

Jag utmanar Jenny, Sara, Camilla, Jennie


Hej hoppsan

Nu va de längesen ja skrev nå, min dagar består av jobb å stallet, ja är knappt hemma nå, eller jag kommer hem tidigt typ 20-20.30 men måste lägga mig senast runt 21. Anledningen är ju jobbet då....måste gå upp 03.45 om dagarna (mitt i natten) för att ja ska hinna ner till Järfälla till 7.00
Ganska så trist tycker ja...de är lite väääl tidigt va. Halv 6 tycker ja är en perfa tid å gå upp å jobba, allt före de är lite pest. Väl nere i Järfälla är de fruktansvärt roligt iofs men jag har upptäckt att ska ja alltid ha den här körningen, vilken jag trodde va bra eftersom man vet när man jobbar å vad man ska gör, de underlättar även om de inte gör körningen smärtfri, well back to where I started, Jag kommer inte att stå ut med den!!!
Ska man börja så tidigt ska man vara hemma senast 11 tycker ja, annars är de inte värt de.
De mesta trista tycker jag är att sitta still såååå länge, jag haltar mig fram som en stel farmor när jag kliver ur bilen, jag måste röra mer på mig i jobbet, grejja å dona mer, jag är inte byggd å sitta så där länge. Man har no where to go lixom, man kan inte ens ställa sig upp å sträcka på sig....
Imorgon har jag iaf sovmorgon, Järfälla ville inte ha nå pellets, slipp då säger jag surt. Ska tvätta bilen å greja lite på verkstan, de ska bli roligt, vara med Cleas å Jörgen =)
Undra om jag ska baka nått nu så ja har nått å muta med, har nämligen upptäckt att spolningen på rutan e paj på min egna bil, inte rätt årstid å ha de felet på...

Jag lyckades åka av Gerda idag igen, hon va som en ångvält idag å vi kom travande genom sanden och jag tycker att vi borde stanna eftersom en rejäl grop har dykt upp framför oss, jag proar å tar i tyglarna, ingenting händer... fick ner farten tillräckligt så de blev en snubbelslide ner i gropen å ja landa på fötterna. Hon va verkligen hopplös idag men sen red vi på en stor volt å när hon väl la lite av all den energi hon har så gick de ganska bra att arbeta tycker jag, de blir bättre å bättre och ja tror hon trivs med ridningen =) Fick galoppera som belöning sen =)

Nej nu är de Greys för sjutton, de kan jag se idag :D lyckans mig! Strunt i bakningen, jag får lägga charmen till ;)

Äntligen!

Min näsas flagning är över för den här gången, nu är den finare! Ser så skabbigt ut när näsan är så, men va gör man... den måste helt enkelt göra så till hösten, 1-2 veckor, spelar ingen roll hur mycke man smörjer in den heller. Värst är ju när man ska sminka sig, de ser otroligt skabbigt ut!

Jag å Gerda har varit ute å galopperat idag =) de va himla skoj, de tyckte vi båda . Jag lyckades åka av också :D hehe liten banlansmiss där när jag hade tappat stigbygeln hihi, tur att de hade snöat, Gerda va iaf snäll som förstod vad som höll på å hända å saktade av, duktig häst!
Innan de så hade hon en rätt trist lördagmorgon tror ja hon tycker. Jag skällde på henne när hon hade för bråttom till hagen, hon ville inte komma in efter bara 2 timmar i hagen och full mage =) Sen vare ju brodd på också å Gerda tycker att de är såååå långtråkigt å stå med fötterna i luften, men när vi fick tag i en bättre gängtapp så gick allt mycke fortare å sen va vi på språng.
Synd att ja glömde kameran, två veckor har gått sen sist ja fota henne och idag vare meningen att vi skulle ta ett nytt =) ett typ som att följa ett dräktigt sto, fast tvärtom då ;)

Nu är jag nyduschad å ren, ska nog ta å göra en ansiktsmask å lite smått å gott, kanske måla naglarna tom. =)
Sen gå en trappa upp!
Trevlig halloween!

RSS 2.0