I Boulogern med Arthur

104356-110

   

Arthur va med sin mamma å moster idag, gick till Boulogern och bada, superskoj! Fast man kan inte gå längre än att man bottnar också kan man stå på stenar =) men dom är hala.
Amelie tappa bort en hund-ring som vi skulle handla jordgubbar på torget för men den tappades och Arthur kunde inte spåra hund-ringen =) Medans dom sköljde av Gavleånslemmet gick ja å handla så åt vi jorgubbar med crunch och mjölk, mums!

Nu har vi joxat klart med sängar, nästan. Jag har juh haft Saras säng i ett år och hon min lite mindre säng eftersom hon bor lite mindre yta än jag men så ville Amelie gärna en större säng och jag hitta gavlarna jag gilla mycket på Ikea för halva priset och tänkte då ta mamma å pappas gammla sängar, sagt å gjort så blev de, Saras säng till Sara, min säng till Amelie och dom gammla ja skulle ha upp till mig. Gick rätt bra förutom att ja behövde nya madrasser, mamma å pappas va liksom skålformade och mycke mjuka. Amelie fick stå för nya eftersom hon fick en relativt ny och dyrt inköpt säng av mig så de löste sig bra. Nu ska vi bara sälja de gamla åbäkena och likaså Amelies gamla. Se om man sover bättre inatt då.

Imorgon blir de ridning, ser jag fram emot och sen ett pass på Friskis, men nu ska ja gå å hitta på nå mat. Tja!

Rufus 1 år!


Best Buds


Ja idag fyller Min Rufus 1 år, egentligen så är det på onsdag men ja skrev fel datum på pappret till vetrinären för jag hade inte allmenackan med då, dessutom så fyller Tiger den 26 Mars och Charlie har inget fastställd datum så de blev den 26 November för han, lätt å komma ihåg =)
Eftersom Rufus fyller år så skulle ju min Ville också ha blivit 1 idag, saknar honom och jag är säker på Rufus har något som saknas hos honom, även om han inte vet riktigt vad. Dom va juh ändå de bästa vänner, min prinsar.
Skickar en tanke till Villebus och hoppas att han har det bra, fina katten.

Rufus har firat med Charlie med en jätteräka, gigantiskt och vidrig men missarna tyckte mycke om det, då är matte nöjd med =)

Och jag har köpt gyllne skor! Inte gyllene till uteseendet men fy sjutton va bra dom va å rida i =) Har då köpt nya ridskor och shortchaps eller leggings, va de nu heter, fast de va väldigt ovan att rida med dom så märkte jag en stor skillnad i ridningen, satt mycke bätte med dom, kommer bli kanon när ja har gått in dom riktigt.
Och ridskorna fick jag juh av min söta pojkvän i juklapp, jag som har dragit mig väldigt länge för att verkligen bestämma mig, lite av ett stort beslut ändå, man ska juh ha dom å trivas i ett par år nu å de blir juh lite pengar så då vill man inte de ska bli fel, men nu känns de helt rätt! Tack tack Älskling!

Påminner mig själv om att jag måste måla klart brevlådan som Daniel fick av mig i julklapp...

Taggad

Sitter just nu å gafflar i mig lite rester från igår, smör stekt anka med kantareller, grönsaker och ris, sååå gott! Borde provas av alla, till er som är misstänktsam mot anka vill jag bara säga finare kyckling, inte alls nå konstigt bara gott!
Har duchat och smörjt in mig efter ett skivstångspass med Sara, de va skoj! Har vi setts någon gång utan att skratta? Nää de tror ja inte =)
Iaf så gjorde jag en rabarberpaj innan vi åkte som ja ska ta med mig om inte så lång tid faktiskt, när jag tittar på klockan... Ska ha hämtat Arthur i Allmänninge och va på köpis till 3 å hämta Amelie så bär de iväg till stan å börja göra iordning till partajet ikväll!!! =D
Hamburgers och paj, dricka och sällskap, dans och hålligång!
Ikväll ska vi ha kul med de bästa av människor, kommer nog finnas stunder då ja saknar min Älskling men han kommer juh tillbaka imorgon =)

See ya, Party On!


Min gobit Rufus!

104356-106

Sötnosar!

Två av min älsklingar ligger just nu i soffan å sover
Sötnosar
 
Älsklingar



Min andra lilla plutt sover i sovrumsfönstret, han har blivit kastrerad idag och är lite groggy. Annars funkar de bra faktiskt, mot kvällarna blir lite skyggare å springer undan, vet inte om de är så han är vid den tiden eller om de är för att Daniel är hemma också. Han har varit ute 4 gånger i selet å tycker sådär om de, men han får lov att vänja sig =)
Charlie


Jag, Amelie och Arthur har varit och ridit Carisma idag, gick över lag ganska bra för oss alla förutom Arthur som fick springa lite för mycke för sitt bästa, knäpp hund.
Igår va vi till supermorfar som fyllde 91, han hade fixat min trasiga stol, så jag bjöd på en jordgubbstårta =)
Imorgon hoppas ja kunna träna också ska vi kika på en bil till mammsen =)

I lördags vare crusing här i stan, fina bilar fanns de men ja har blivit kräsen märkte ja, kände inte att ja hitta nå särskilt att sikta kameralinsen på, va bara den här som föll i smaken ;)
Flugan

Hästar, ridning å mina missar

Nyss hemkommen från tävlingen i Hofors, Monica och Carsima startade först en Clear Round på 90 cm och där blev de rosett, sen starta dom 1 m där de är omhoppning direkt inpå grundomgången, tyvärr vart de 2 stopp på ett blått, vågit plank hinder som stod lite lurigt till i omhoppningen, men dom va jätteduktiga! Grattis till Sofie och Marlon som kom 2:a!

Jag hoppade själv Carisma i torsdags, de va jätteroligt, typ första gången ja hoppar henne, ja tycker vi va duktiga!
Red igår på banan för Monica å de gick skapligt, men de va meningen också, de va Carisma som skulle bil bättre i första hand.

Och härom dan red ja juh Loppan, jättesvårt och de gick väl egentligen inte alls bra men jag lärde mig mycket. Man är juh lite Carisma-van.
Så de har blivi ridning 5 dagar i rad för mig + tävlingen, inte alltid de inte, men kul är de!

Å här hemma så går de framåt med stormsteg, vi ligger i sängen alla tre å sover. Charlie kopierar de mesta Rufus gör och har kommit fram å mött mig nån gång när jag kom hem, mycke positivt. Har börjat träna lite smått att lyfta honom, de tycker han inte om, får panik så ja lyfter frambenen lite grann, får gå långsamt framåt med de.
Annars är han en ganska modig misse som tom. va fram å nosa på Arthur när han hälsa på igår. Men för när för länge vill man inte vara Rufus som får en lite bitter syn i ögonen då, men de kommer nog ge sig de också.
Rufus vill mest vara ute och när han kommer in ser han ut så här:

lortig rufus

Lerig å blöt, va värre va de än de syns på bilden, odåga! Å värst är att han drar in fästingar, inte så trevligt.

Igår va de mat och film med Amelie å Berta, nu vet ja hur man klär upp sig till en filmkväll, lagom bortnött nagellack och mjukisbyxor med katthår på, de tycker Berta är fint.
Ikväll blir ja nog bara hemma med katterna, kanske äta med mammsen.
Imorgon kommer dom som ska få marängsviss, och Älsklingen!

Jag saknar min söta Älskling! 

RSS 2.0