O som i Odippad

Haft en ortoligt slapp lördag, som egentligen känns som söndag då ja tog semester en dag tidigare. Smart drag för på torsdagkväll dansa ja i princip konstant mellan 20.30 å 01.00, mäkta roligt! Robert Gustavsson säger ja bara, hatten av för honom.
Ja har knappt gjort något produktivt idag, mest suttit bara, kramats med Rufus. På em kom ja igång lite då syrran hämta mig, vi åkte till Gerda så hon fick hostspraya Amelie med äppelslemdreggel ^ ^
Sen handla ja ett nytt skärp eftersom NÅN lura på mig ett par för stora byssor, men de är förlåtet för dom är såååå sköna!
Sen handla vi lite till en hamburgekväll också, mycket gott i sällskap med mamma å mickey.
Ja hoppa faktiskt över dans på Tors Loge idag, ja kände helt enkelt inte för de, glodde på film å åt grönsaker och chips med dipp istället, gotta!

Haft ett litet nattsamtal med grannen nyss om vädret å nu tänker jag nog ta med ett litet kvällsdopp med fossingarn å göra dom fina, imorgon blir en jobbig dag... eller hela veckan har ja fått en klump i halsen när ja har tänkt på de....min vän flyttar imorgon...

.. nej usch, ska koncentrera mig på fötterna nu, känner att de börja bränna lite bakom ögonlocken, är ja dum i huvudet?

En uppmaning, tjejer!

Tänk för sjutton på om de linne/top ni har valt att ha på er passar överhuvudtaget med tuttkassen ni har under.
Nu när ja har varit på en del danser så har ja sett dom mest avskyvärda kombinationer, ja menar de heter väl underkläder för att de ska hålla sig just under kläderna man har över?!
Ett fint halterneck linne tappar ju allt sin tänkta skönhet med bar rygg om de en bh under, som kanske tom visar hela underdelen av den.... såååå fult!

Åsså de där med färger, vitt under vitt är alltid en bad combination, välj hudfärgat. Och har du inte en bh som passar ditt linne perfekt så kör på hudfärgat, allt annat sticker ut och , på mig iallafall, drar åt sig blicken från resten av outfitten.
Igår såg ja en tjej som hade ett helt vanligt rött linne, jättefint! Hon skulle ha haft enligt mig hudfärgade axelband eller möjligtvis svarta, hon hade en vit korsbandsbh på sig under linnet!!!!! Va har man tänk med då??

Sen finns de otroligt många finna linnen med brottarrygg, antingen går dom in lite grann eller så är dom riktigt urringade. Även här så försvinner hela tjusningen när bh banden syns där urringingen ska vara.
Kan tipsa om en händig liten grej som finns på Twilfit för endast 49 kr och de är ett lite mindre band man kan sätta på axelbanden så dom drar ihop sig i bak, jätteenkelt!
Och linnena får visas som dom är tänkt. Du behöver bara köpa en en färg å de är hudfärgat, de passar till allt.

Också tycker ja att dom här plastbanden som ska vara "genomskinliga" är jättefula, speciellt om man har dom till en tubtop/klänning, de syns ju lixom ändå och ser ännu mer löjligt ut. Enda gången som ja kan komma på att de funkar är att ha de som helterneck, de syns faktiskt inte så mycke då.

Så min uppmaning till alla tjejer som bär bh är att tänka efter lite och fråga sig hur de egentligen ser ut, jag vet att jag vill bara visa mina underkläder för den som får följa med in i sovrummet ;)

Och när vi ändå är på gång, här kommer en uppmaning till alla karlar med byxor som inte går ner över foten och täcker strumporna;
Ska du ha strumpor till kortare byxor så dra ner dom för i h**vete, dra inte upp dom halvägs till knäna!

RSS 2.0