Julen är visst över

Men ja märkte knappt att den kom, lite julkänsla fick ja på kvällen när jag fick en massa klappar! Väldigt bra och fina julklappar va de =)
Jag tror julkänslan kommer infinna sig först när jag får barn och jag bor i ett hus dit jag kan bjuda in min familj och släkt för en mysig julaftonskväll, de ska bjudas på massor av god mat och huset är vackert inrett med mycke levande ljus och värme, de är va jag drömmer om.
Jag drömmer också om att hitta en början på den väg som leder dit...varför ska de va så svårt?
Jag har ett ord att beskriva känslan just nu och det är typiskt.
Livet bara retas med en, vad är de för mening med de? Att jag ska gå runt med ett lättsamt humör, rycka på axlarna å säga typiskt. Men That's life helt enkelt.
Jag har för gått hopp om livet och om mig själv att gräma ner mig, men typiskt är det :P

Imorgon är det nyårsafton, jag ska fira den med min älskade syster, hennes man, Pablo, och Jennys familj, de kommer bli supermysigt, hemma i byn dessutom! Men de blir väldigt lugnt för min del, ska upp å ta ut hästarna på nyårsdagen, jag hoppas dom kommer ihåg de till nästa år att de inte är min tur! ;)
Så imorgon efter jobbet och stallet så ska jag, Amelie och Jenny åka å handla lite för nyårsmiddagen!
Men gissa vad!? Vad jag kommer sakna mest under nyårsafton?

Min egna man såklart! Ha en att kyssa vid tolvslaget, vilken lycka...! :D
Ta hand om er käresta, mitt råd till er =)


Också vill jag berätta om min julfavoriter på julbordet!
Nummer 1 är julvörtbröd med russin, ett ganska tjockt lager bregott extra saltat, en lagom tjock skiva julskinka och Greveiljs senap uppepå, smakar guld! Jag njuter av kombinationen!
De va en av pappas självklara favoriter som han lärde mig att älska, precis lika mycket som han själv gjorde.
Förresten så skulle han ha fyllt 55 år idag, pappsen min. Idag är jag lite ledsen över att jag inte kunde göra en tårta åt honom och över att mina framtida barn aldrig får den bästa morfaren ever...

Nummer 2 på julbordet är leverpastel med äpplemos till, fick till den kombinationen av en slump/misstag när dom hamna brevid varandra ett år, men vilken hit!
I lördags hade vi lilla julafton med brosans familj som va i Ludvika under jul och Kristin hade hemmagjord äpplemos som va sjukt god och till leverpastejen gudomlig!

Nu ska jag nog dra mig till sängs, upp å jobba imorgon tidigt, men är nog klar runt 11 hoppas jag.

Gott nytt år!

Slut som artist

Nu har jag kört mina 5 lass, dragit mitt strå till stacken så att säga. Är helt slut, trött å förkyld =( Jag kände ingeting när jag skulle upp till jobbet i morse, ingenting!
Brukar kunna känna lite Åhh typiskt, ja som ville sova ett tag till eller Yess då  ska vi ut å köra men de va helt likgiltigt.
Har inte fått nån riktig julkänsla än heller...man vet att de är jul men de känns inte..
Lutar åt en dusch å sen en tupplur i soffan med en eller två missar på värmefilten som jag fick i julklapp igår =)
Ska sänka elementen lite till nu :D
Sen hoppas jag att de händer nå roligt ikväll annars blir jag deprimerad..

Vilken upplevelse

Igår va de julbord med jobbet, i typ sista sekund hade jag kommit på att jag skulle nog behöva skjuts, de verkade bli hålligång på företaget!
Jag hittade en skjuts men vi blev liiiiite sena till Högbo men nån är ju alltid sen å igår blev de jag ;)
Jag hamnade brevid Claes som va väldigt glad i hatten redan och de tog inte lång tid innan trakasserierna kom från de gladaste :D
En va kille va väldigt beslutsam att han skulle gå på samma skift som mig till Järfälla..., i samma bil!
Fick de flesta fräcka och en del trevlig frågor, men jag skrattar bara, dom är som dom brukar i mina ögon bara lite djärvare efter ett par öl å snaps Haha
Ett gäng hade bestämt sig för att gå ut på pub i Sandviken, vi va 7-8 stycken som åkte med i chefernas bilar ner på stan.
Först va vi på Mulligans där ja faktiskt hann köpa en drink annars va de väldigt generöst så fort jag hade tomt eller halvfullt.. På Mulligans mötte vi upp LasseLera som inte kunde va med på julbordet för han hade en spelning. De va väldigt trevligt å de va mycke mycke skratt!

Sen gick vi till Tonys som va de märkligaste stället jag har satt min fot på!! Jag stod å bara blicka över den lilla yta som fanns och mer eller mindre skrattade åt allt!
Där fanns en tjej som sjöng till musiken som spelades, hon hade glömt bh´n hemma å hade nippelfräs genom hela tiden vi va där, gubbarna va imponerade, när väl äckelkänslan hade försvunnit =)
Minst två killar va ute i sina arbetskläder! En i blåhängselbyxor och en i oranga varselkläder, fränt killar, mycket läckert, men de är väl så att man måste visa att man har ett jobb, inte vet ja :P
De fanns en kille med utländsk bakgrund som dansade, såg ut som om han hade spasmer å jukade samtidigt. Ett gäng med flator och ett gäng med knarkare som har ett sånt därnt äckligt råttfärgat hår uppsatt på nått hiskeligt sätt.
Utöver de va dom flesta väldigt roande, en jättesmal å fin tjej va typ 40 men klädde sig och beteede sig som en 16 åring, inte så smakfullt och en väldigt stor dam i en stor grå kofta med röda läsglasögon i sitt gråsprångda hår stod å dansa å drack smirnoff, läckert!
De va en helt otrolig upplevelse å vi bara gapade allihopa och häpnade åt de som försegick, helt otroligt...!
Dyrast för mig blev å ta taxi hem, men men ja fick viss rabatt så de gick väl an =)

Nu borde jag ringa mamma å se hur hennes dag ser ut, jag borde nog inte köra bil än även om jag inte känner av något från igår, bäst å va på säkra sidan.

Vem har sagt att julen är stressig?

Idag: Jobba kort för att hinna med Carisma till Kliniken, fortfarnade lite ont men betydligt bättre i sina framben.
Imorgon: Jobba till ca 13-14, åka till stallet, hinna hem å duscha å vara på Högbo Qvarn för julbord med jobbet kl 18.30 =)
Lördag: MÅSTE hinna köpa julklappar, typ alla. Stallet, mat i Kalltjärn och sen dans i Järbo =)
Söndag: Börja med Johannas tårta, jobba mellan ca 12-20
Måndag: Stallet, Johannas tårta och jobb ca 13-21
Dan före dopparedan: Fira Johanna! Tårtan måste va klar, lyckligtvis inge stallet. Jobb ca 13-21
Julafton: Jobba ca 6-12, krama hästarna, åka hem å duscha å sen mat hos mamma.
Juldagen: Jobba ca 6-12 och hoppas sen på utgång!! vet dock inte med vem, när, var eller hur än...
Annandagen: Lite svag förhoppningsvis, kanske orkar till köpis för att rea-fynda.
Lördag: Ingenting planerat! Sova?! Ska till stallet.
Söndag: Jobba, tid: tidigt...
Jobb fm. måndag, tisdag och onsdag

Lite körigt känner jag, men de ska nog gå =)
God Jul!

Miss you like crazy

Idag: Mockat GPK stallet, söta små barn sjunger blinka lilla, god mat och relativt lugnt hos faster.
Nu: Mysa med katterna och bli irriterad över min icke fungerande mottagning till tv, så småningom sova, utsläpp i stallet imorgon.

Jag vill så mycket!

Snart tillbaka

Jag får hämta min telefon nu! Jag ska hämta den innan jag åker till jobbet =) Gud så skönt! Kommer höra av mig till en speciell väldigt snart, tänkte också ta å ringa Petra å Danne ikväll å bara prata lite. Skönt med kontakt, har inte mycke sådan annars när jag jobbar eftermiddag såhär, träffar bara Pajas å den som jobbar i Ljusne.
Ska ringa till Sara också! Gammel nuckan ;)

Kanske att ja får komma hem i tid idag också, varje dag hittills har de varit nått men nu va han i skaplig tid men alla personbilister lä ju sunka en idag, igår va vi 4 lastbilar som körde om ca 9 personbilar i ett svep som hade klumpa ihop sig, amatörer!
Lä väl gå 65 mellan Tierp å Uppsala gissar jag... men sen är de helg! Ledig i hela 3 dagar! Imorgon stallet å handla, som jag skulle gjort igår men då va ja så sen upp ur sängen att allt vart sent å i slutändan så va Pajas försenad ca en å en halvtimme, tröttsamt utan telefon, att ja lätt hade hunnit å handla.
Sen kanske ja ska till GPK på lördag, om ja kan ta Gerda på söndag istället, åsså blir de lite Lucia i byn och kanske mat sen hos faster som fyller år, får se hur Amelie gör.
Nu måste ja äta nått å byta om för att dra! Hejhå

Mobilfantomi

Säkert ett helt eget på hittat ord men jag har för mig att när man blir med sitt ben tex. så kan man fortfarnade känna smärta i benet som om de vore där kallas fantomsmärta och jag som har mycke mindre problem än att nån kroppsdel skulle behövas amputeras bort har mobilfantomi.
Jag hör min ringsignal genom låtarna jag lyssnar på och jag känner vibrationer i fickan där mobilen bruka få ligga, jaa jag lider av mobilfantomi!
Inte gör de ju saken lättare när man vet att de är nån som ringer å vill prata med en och som jag jättegärna vill prata med finns där, blir ju såklart jättesvårt...trist
Nu har ja fått låna kära systers oldie mobbe som inte går å prata i men man kan messa =) hjälper ju lite iaf.

Och min älskade syster, min bästa vän, my person kommer förhoppningsvis inte lämna mig ! De ser ljust ut =) Ja kommer alltid ha mat klar i frysen och ni vet ju hur man kommer in ;)

Till sist vill ja skryta lite om att ja har fått en julklapp ikväll, mitt ex Daniel va här å hämta sin födelsdagspresent, 5 matlådor. Jag vet jag är oerhört snäll å påhittig som ger sitt ex present och en så bra sådan, han jobbar ju fortfarande här nere och laga mat är väl ingen hit så ett par matlådor satt nog fint =)
Och jag fick en kokbok av honom som julklapp =) Tack tack

Ska ta med mig den å läsa lite i sängen innan jag blundar, imorgon ska ja till stallet, måste handla lite mat och förhoppningsvis hämta ut den nya mobilen! Sen är de jobbet som gäller såklart!
En annan rolig grej va att ja hörde en bekant på radio idag, när han sa Gävle och sambo med Katrin förstod ja nästan vem de va å de va de !
Natti

Drygt..

Jag är bortkopplad från omvärlden! Dumma idioter som inte kan skilja på ditt å mitt. Jag ska aldrig ha väska mer på krogen, ska lägga allt i jackfickan som jag gjorde förr. Min mobil blev stulen på krogen igår!
Ja är knappt förvånad, de va så mycke trash där så man blev mörkrädd...usch, fan tänk om ja inte får tillbaka den imorgon, ska ringa å kolla om dom har hittat den, då måste ja köpa ett nytt sim kort och ny mobil, blir ca 1250 kr men de värsta av allt är att jag hade juh en del fina bilder å mess ja ville ha kvar. Och de allra värsta är alla viktiga nummer! Tvi...

Resten av kvällen bjöd på mycke dans å många äckliga killar!
Vi va hos Jessica innan å där hade vi då de väldans trevligt =) Söta katter som sov över hos henne fanns de också.

Vi skulle ta nått å äta innan Putte kom å hämta mig och Jenny på McD. Vi kom rätt snabbt fram i kön och fick beställa, jag äter inte deras hamburgare så jag tog ett 4-pack nuggets, dom säger att nuggetsarna kommer strax. Jenny får sin mat betalar och går upp å hejjar på Amelie, jag väntar. Stog minst 5 minuter innan ja frågade om de skulle dröja länge innan ja fick min mat, får till svar två minuter! Jag kunde sätta mig om jag ville så skulle dom komma ut med de, jag suckar å säger att skjutsen står och väntar, jag ska inte äta här. Då tar de typ 30 sekunder å ja får min mat, fick en dip också, shysta klubben!
Väl hemma så va ja så duktig (och pigg, inte för full) att jag duscha innan ja la mig, vaknade pigg å fräsh! Skönt.
Nu hoppas ja att de blir lite adventsfika här hos mig å gärna att alla flicksen från igår kommer =)
Nu ska ja vika tvätten som har torkat i två veckor :D

Tre glada och vämande från igår

1. Vi sitter och äter julbord med bj och jag och resten av grabbarna saknar dig. Hoppas du har de bra å att vi ses snart
Mess från Lasse som jag jobbade mycket med under tiden som grus och dumperchaufför, har varit med på två julbord med BJ´s nu, och jag saknar verkligen alla stjärnor där, de verkar vara ömsesidigt =)

2. God Jul önskar Markus
Julkort från min jobbarkompis =) Han fråga efter adressen min i söndags å då vart jag fundersam, trodde han skulle ge igen för den gången jag väckte han kvarit fem, när han hade sovmorgon till sju..

3. Jag kan bara säga att jag saknar redan att få skratta med dig
Mess från min nya telefonvän som jag saknar mycket! Gobit =)

De va en härlig dag! Plus att vi fick reda på att va har pelletskörning i ett år till! Nu är de bara resten som måste fixa sig.

Ikväll blir de utgång med dom bästa! Amelie, Jenny, Katrin och Jessica =) Saknar juh givetvis Sara som sjutton! Inte blev de bättre närr ja hörde vår låt på radion i morse heller  :´(

Dags å svina om då och de är nu de märks, tycker ja, att jag är en tjej, prova kläder hit å dit med olika skor och väskor, de är va jag har framför mig =)
Nu ska ja peppa å tagga till, in i dimman!

Vänner igen ;)

Amelie är på god väg att bli återställd nu. Har kännt megakonstigt å inte prata med henne, i söndags när ja hämta henne från jobbet så kändes de som om vi va sura på varandra, eller hon på mig, för jag va förvirrad! I vanliga fall står Amelie för 75 % av våra samtal och ja visste varför vi inte pratade, för att hon inte kunde, men endå va de skumt. Ja kunde inte inte ens komma på nått å säga till henne...
Jaja nu är den tiden förbi, puh!
Som tur är har jag en annan intressant telefon kompis, som ja nämnt förut. Kommentaren efter en mysig stund:
We are like made for each other, thats what I think

Träffa rätt?

Nu ska ja susa hem till byn, ska titta på Jenny å Isolde när dom rider lektion, kanske att jag får prova rida hennes pålle imorgon =) Skoj de vore!
Får se om jag tar en sväng förbi Huset å hälsa på Johanna när ja ändå "är i krokarna" =)
Hej svejs!

RSS 2.0