Ready for takeoff

Jajjemen nu är det snart nära =) Att lämna kalla grå Sverige för en vecka i Italien, Kalabrien, jag å syster!
Ska bli jätteskönt!
Synd man hitta kramkompis nu, fast de är bättre å längta lite för mycket än å nöta av varandra.
Sjukt roligt på logdansen i Alborga, såååå mycket roligt folk!!

Ha de så gott här hemma!
Hej Hopp

Grösö t/r

Fy faen vicken natt med gänget (Sara, Mackan, Johan, Johan, Okee, Niklas och jag) Va juh meningen att jag å Sara skulle in med vårt vanliga härliga vi å dansa oss svettiga men vi följde med på en sväng till Gräsö, vicken jäkla resa!!
De är allt ni får veta, what happens in the van stays in the van ;)

Finns många högst speciella människor! Worship you people! Men inget slår Sara och syster!

Glad Midsommar!
image52

Jag är glad, men gör mig gladast

Har varit å hälsa på min katt, Ville, idag :D är just nu tre å en halv vecka såååååååååååå sööööööt! Svårt å se sig mätt
Flickan, Sara, hade döpt honom till Ville å jag tyckte att de passa bra så de får han heta. Vecka 30 ska han hämtas =) Gosigt!

Idag, innan Ville, va jag å syrran å boka en sista minuten till nått på K som ligger i Italien, precis på tån
På måndag åker vi =)

Saras jobb verkar inte så tokigt ändå, de har bättrats på  *saknar*

En speciell känns så långt härifrån men ändå väldigt nära
"Såra mig hellre med en sanning än gör mig lycklig med en lögn"

Ovetande är värst, alltid det värsta man kan få och ha. Därför man kan få en sån jäkla kick av det

Vikken Kväll :D

Japp, vaknar än en gång strålande pigg å glad! Samma tid också, runt 10 men jag gick å la mig mer vid halv 5 va typ 3 igår.
För det första så har jag köpt en Audi A4, sååå nöjd å glad! Så jag kom dirket från Västerås, ramla in, duscha å bytte om för att ta mig in till Anders i stan, han fyller år idag, grattis!
Träffa mycke trevligt folk, en killa som kikna av skratt så fort han skratta, en dragen kill som var lika bred som lång ( kort med mycket breda axlar) tre lastbilchaufförer, en tjej Sandra som ja låg på samma våglängd som, Molgan som skulle shota me mig på krogen men han gick hem, två tjejer som slockna i sängen, 3 äldre kvinnor som trodde dom va 25 åsså lite annat löst folk som kom å gick.
Vid halv 12 börja jag å Sandra fundera på om de inte va dags å börja dra sig till krogen, halv ett gick vi å Molgan, tröttna på å vänta. klockan 1 var vi inne, alldelens för sent enligt mig, tog en shot å en öl me nå kille, ( den här kvällen drack jag öl!! och jag gilla de! )han bjöd sen gick, schyst, dansa lite med Sandra men jag tappa bort henne i havet, va grymt med folk ute å dansa, roligt! ja önska ja va där tidigare... skulle ut å ta en nypa luft intala jag mig själv, men jag va juh ute för å kika efter en speciell å sist så sågs vi utanför, gick ut i 10 sek, såg mig om, såg inte de jag ville å gick in å där står han, vi kände igen varnann, jag fick en kram å sen vart jag nervös, shit va gör man nu då, vi småprata lite med korta meningar, högt ljud.
Jag blev bjuden på en öl åsså satte vi, men ja va bara nervös, sen dök hans kompisar upp å dom va de inga problem å prata med när dom gick vare tyst ett tag då föreslog jag att vi skulle dansa och so be it.
Underbart å få dansa, å få dansa med en speciell, de va mysigt...
När musiken tog slut så hämta vi jackorna å gick till bussarna, han tog reda på när min buss gick genom en kompis å följde mig till bussen innan han hoppa på sin egen, följde mig till bussen =) tyckte om
Träffa en Niklas på bussen, prata om mycke bra saker. Träffa en Erik tror jag på väg upp till mig, bjöd på jorgubbar å glass =) prata om livets olika ting =)

Vikken Helg, nu ska ja gå å se efter Audin!

Vilken kväll!!

Jag hade en jättekul kväll igår/inatt. De va så att Lasse, en jobbarkompis, har ett band som skulle spela på Drömfesten i Sandviken och ja va nyfiken på hur de låter. Roligt hade vart om de hade blivit lite av en firmafest men de finns för många trökiga människor helt enkelt.
Nåväl, när jag kom dit, ensam, så hitta jag Seamountain (har lite svårt å komma ihåg om det är Sjöberg eller Sjögren han heter men nu har jag nått å referera till), verkstadsnissen i Årsunda och hans fru Maria, vi prata om ditten å datten, väldigt trevlig, de va lite kallt ute men de minns jag knappt nu.
När Lasses band, Truckers Lilla Kapell, kom upp på scen vart de ett jäkla drag, dom va riktigt bra!! Synd att ja aldrig han träffa Lasse efteråt för å tala om de, träffar han säkert i veckan.
Ja följde med till puben, Mulligans å Tonys, inget jättedrag i Sandviken inte, men roligt folk =) När vi skulle åka dit så träffa vi Chris och hennes man Jens åsså var Smörgås där å, så de va trots allt 4 stycken från Dahlqvist där, tjejerna of course =)
Smörgås skjutsa oss i sin rostiga Skoda som kostar 200 000 :)
Å hör å häpnar jag drack vin hela kvällen, vart bjuden på två glas å köpte två själv. Kolla på lite billjard, flumma å prata, jag pratar mycket...ojojoj, fast Smörgås tyckte ja va som vanligt, tur de. Ja blir juh inte konstig eller så, ja är bara lite mer snabbtänkt å konversionerna flyter på en hel del, men de va juh underbara människor å prata med å, lite mysigt yr och mycket spring (dans!) i kroppen, va dåligt med dansa.
Sen lära jag lämna mitt lag Mr T och Mr Lars för en varm macka i Årsunda, nån varm macka blev de inte, Smörgås skjutsa hem de tre Årsundaborna och sen skjutsa snälla han ute mig i Valbo, helt for free.
Var fnittrig å gla när ja la mig =) å vakna pigg å glad vid 10 nu, med ett leende på läpparna. Undrar om Sjöberg ( tom. hans fru säger Sjöberg) tar sig upp på rally idag.
Jag hann inte med å kolla på Skrutt heller som tog sig runt sin första bana igår (jaaaa!) och skulle hoppa idag igen vid 10 å dessutom har jag ingen bil, Misha är trasig, tänkte köpa en A4 under helgen.
Ikväll tänkte ja nog gå gå fest hos Anders åsså blir de Hartan på de, då får jag dansa!
Nej nu blir de jordgubbar med långfil och leta bil. Puss!


(saknar Amelie å Sara-Berta, snart midsommar å utomlands!)

Me?!

Surfa in på www.amelies.blogg.se å läs




Klar?



Jag utnämns som bäst i världen av min syster, Amelie (för förtydligandets skull :D)
Har ni nån aning om hur det känns att som vanligt bara surfa in för å kika, å läsa nått sådant om sig själv, moi! Ich! Me?!
Önskar alla en sådan upplevelse, synd att ni inte va mig å hade en syster som Amelie, då hade de varit lätt :)

Me?! känner också en del tomhet, ovanligt för att vara mig, och lite ovisshet, men samtidigt så förstår jag hur stor del du faktiskt har varit, vi är minst lika mycket, vi är 100 % sen ökar vi =)

Jag ska bli gudmor till Arthur, jag gav också bidraget till namnet som tog sig längst, Me!!

image51

Jag, Jaxon å Systra Mi firar studenten

Flanerade runt på stan i typ 2 timmar å bara va avundsjuk, å då pratar jag om mig å Amelie, vet inte vad Jaxon säger men han tänkte nog att de va lite väl mycke tutor å stoj.
Skönt väder vare också, bara gick å gick. Firade studenten med att hämta med Dollar Chips från Church Street å smaska på. Jaxon charma sheriffen som tog med en köttbit ut till honom.
Vi hade trevligt ihop vi tre, jättetrevligt å skönt.
Skulle ha mött upp lastbilskillarna för ett besök på Max men vi åkte hem å drack te å såg på Grey's. Tur vi inte väntade, halv 2 kom Rikard hem till mig. Sov rätt länge, åt frukost, gick å hämta Rikards bil å drog till köpis en sväng, Köpte shorts å dricka, ska spela brännboll ikväll =) roligt roligt!
Ame å ja har rensat lite i landet å smält bort en stund i solen, skönt men ganska påfrestande på energin. Nu funderar vi på va vi ska äta innan vi drar till brännbollen.

*Yr av solen*  =D

Information/Fakta/Onödigt vetande/This Is Me..

Jag gillar My Chemical Romance med I Don't Love You, Tough Alliance - First Class Riot, Werkanders Danzbanderz - Nu Svärord Är Det Sommar, Neverstore - Stay Forever och So Much of Not Enough, Hanna Pakarinen - Leave Me Alone, Florence Valentin - Pokerkväll i Vårby Gård och Mika - Love Today

Jag har fått ett par shorts idag, en aning stora, orange lysande shorts med relfexer, dock syns dom inte så värst mycke, fick vika upp dom ett par gånger. Med dom fick jag 2 (två!!) nya t-shirtar, glad jag blev!

Vid vecka 30 kommer en kattunge hem till mig, just nu är han dryga veckan, funderar på å döpa honom till Sprak men jag vill nog ha ett "i" i namnet, funkar bättre å ropa på, som tex.  "Tiiiiiiiger, skynde kom!" Sprak blir juh bara ett långt brööl, "Spraaauk" Aja har tid å fundera.

Samma vecka så ska Johanna döpas i Ludvika och så är Arvingarna på Ön, Heineken!

Vecka 27 kommer Amelies hund hem, Arthur eller Steffen, ska eventuellt gå på Grönan å Barkaby i samband med att han ska hämtas, i Bro. Bilder finns på www.amelies.blogg.se

Jag har lagt nästan alla mina tepåsar i en halvstor glasburk, tips från syrran som blev himla bra =)

Bästa jobbet i världen har jag, jag märker inte ens att jag jobbar, så jäkla kul! Så ett jobba ska va, Trivs! Lite less kan jag bli på bilen som saknar en broms, radio och det går bara å få kallt eller varmt i hytten, aldrig lagom, tur man har KD i bilen iaf :D Har tre rastplatser å tre raster om dan, uppe med dom jag jobbar med, BJ's förråd och Lasse å gänget på Kanalgränd, lä ju ge lite av mig själv till alla =)

Min blivande fru, Sara-Berta har börjat nytt jobb, känns juh lite konstigt å de vart en del ändrade planer för sommaren här å där, hoppas de går bra för min Älskling ;o) Svårast blir å komma över att min partypolare är på jobbet när jag behöver ta en sväng om på dansgolvet.

Vecka 25 tänkte ja åka till Marseille, med vilka de nu blir. Kanske kan Emilia hälsa på oss! Inte långt till Monaco.

Jag har börjat teckna med kol igen, har gjort öronen på en häst, tog en å en halvtimme, behöver en massa tid över för att ja ska kunna teckna, tar lååång tid på mig.

Va till stallet en sväng idag å upptäckte att Jaxon tyckter att hästar är läskiga.

Idag har jag lagat mammas bil med bror å pappa, vart lortig, tyckte inte om.

Ska titta på en bil på nån bilfirma tänkte ja, trött på bilar som inte vill fungerar, vill nog ha Audi eller BMW. De får kosta lite, är såååå trött på å lägga ut pengar, tid å ork på bilar., tröstlös också blir man arg å de är inget jag tycker om å vara.

Nån dag kommer jag att tatuera mig, bara å vänta på rätt dag å tatuerare. Stjärna blir de!

Jag väntar på att en speciell hör av sig, som vanligt är jag väl godtrogen och naiv, tror gärna lite för gott om de flesta.

Doj-Doj är bland de roligaste å lyssna på, roligt, roligt, Smaskensfilibajs. Doppa mig i senap å kalla mig för trött. Vet ni varför tomaten svimmade när han skar sig, han tålde inte synen av ketchup. Två tomater gick över en väg å den ena vart överkörd då sa den andra kom nu senap så går vi. Den röda tomaten säger till den gröna tomaten, herregud vad omogen du är, jag vill skiljas. Åhh jag skrattar!

Jag har köpt mjöl och strösocker, tänkte bjuda in mina kollektivisar på övernattning å pannkakor till frukost nån dag när de kan passa.

Imorgon ska jag gör smörgåstårta, känner sådär för de, men de blir nog bra, värsta är att ja inte kommer få äta den, vanlig tårta går bra, inte lika sugen på sån tårta.

Nu är jag trött, Svenska Flaggans dag nu, eller är det Sveriges National Dag? Eller är de samma sak? Gonatt

RSS 2.0