Fest i dagarna fyra

Igår gick startskottet för festligheterna. De såg länge tungt ut men till sist hitta ja sällskap att dricka lite med =) Trevlig!
Mötte sen upp lite girls hemma hos syster å därifrån så blev de raka spåret till krogen. Fick äntligen prata ut lite med henne också, puh.
Sen minns ja mycket prat med Jenny också, vi storasystrar =) Å sen minns ja nått mysigt, dansen som nästan aldrig tog slut, dansade länge å väl med nått snyggt från Torsåker om ja inte hörde helt fel ;) Sen fick ja skjuts hem av snälla Christian å Katrin, å då fick ja ett messa från honom men ja pladdra bara på i bilen på väg hem å tänkte svara när ja kom innanför dörren men tyvärr så tappa ja mobilen i deras bil..... Mobiljakt står överst på listan att göra idag, har ja otur så är den på väg till Stockholm...

30 års fest ikväll på Bygården i Överhärde, nästa fredag är de medlemsfest med dansklubben och på lördagen vet ja en som fyller 20!

Öl till frukost?

De va värt de!

Efter en natts, inte så fullt obekväm som ja hade trott, men ändå lite jobbig sömn och stel nacke kan ja säga att de va helt värt de!
Welcome redhead! De vart riktigt rött, rödare än ja hade kunnat tro :)



Nu ska ja klä på mig å packa väskan till sista Järfälla lasset den här säsongen, hoppas hoppas hoppas!
Sen tänkte ja nog hinna med å åka å bugga lite eftersom ja inte behöver lasta i Ljusne idag =) Sen har ja bjudit in mig själv på te å macka med syrran

Ovanligt vacker!

Å riktigt glamorös känner jag mig! Sitter med flera varv plastfolie och sen en handuk hårt virat runt de, har ett litet hårspänne som ligger på å skaver i pannan. Innanför allt detta sitter en hel del gucka, nämligen hennafärg.
Jag gillar rött hår och har väl använt mig av en hel del kemikaler för mitt hår har varit lite tufft att få just rött. Jag har i över 5år enbart klippt det som har behövts på topparna och försökt spara ut till längre hår men de blir aldrig nå längre!
Har en hel del kluvna toppar även när ja är nyklippt så min gissning nu är att ja fortfarande har kvar gammal färg i längderna så nu är det stora, jättelånga projektet att få ur allt å bara färga med henna tills dess och se om de blir nån förändring. Målet : minst 5 cm längre hår!

Nu ska ja bädda om lite i sängen så ja inte lortar ner nått, de dumma med hennan är att de är sjukt mycket kladdigare och ska sitta länge, mitt får sitta under natten, brukar kunna vara rätt stel i nacken när man vaknar (nån som kan va här å massera när ja vaknar?) men men de är ju naturliga grejer och behövs inte göras så ofta.
Hoppas ni sover bättre än mig inatt :/

Alltid åt fel håll!

Ja kan inte förstå att ja alltid vrider alla nycklar åt fel håll, alltid!! Så sjukt irrriterande att ja smäller av, brukar ibland riktigt tänka efter åt vilket håll som blir rätt men ja har väl gjort fel för många gånger nu... :P

Idag hoppas jag att jag körde mitt sista lass ensam till Järfälla, ska ha praktikanter resten av veckan och sen hoppas ja så innerligt att de är slut! Å gud, å gud, å gud, å herre, herregud ;)

Dags å lägga täcket över huvudet å somna in, ska hinna med stallet innan jag börjar tidigare än vanligt imorgon.
Natti alla myspysar!

Kärleksastma

Jag känner fysisk smärta i bröstet, de är jobbigt att andas, de trycker.
Jag mår i övrigt väldigt bra, trivs med de mesta jag har runt om mig. Skulle Järfällaskiften ta slut den här veckan skulle allt vara nästintill perfekt (Om Lusen kunde tänka sig att komma in från hagen lite snällare :P ) förutom att ja saknar någon att dra handen i håret på när vi sitter framför tvn. När ja tänker efter på de skulle ja nöja mig med att känna värmen från en annan männsika, så långt har de gått, ja har inga förhoppningar länge, bara hopp :)


Inga stående ovationer

Här om dan så tog ja å syrran en glass ihop, vi provade en av vårens nyheter, Magnum Temptation. På beskrivningen så  förklaras glassen så här
Tjock mjölkchoklad utanpå. Vanilj från Madagaskar inuti, med stora knapriga mandelbitar täckta av mörk belgisk choklad och mjuka virvlar av kola.

Chokladen utanpå va god och vaniljglassen var också god, däremot så såg vi kolasåsen med den smakade inget, kan ha varit något för kall men man köper väl inte en glass för att hugga in på den 5 minuter senare, jag har iallafall inte den förmågan att behärska mig när de kommer till glass.
Choklad/nöt bitarna smakde som vanliga chokladlinser man kan köpa på bakhyllan.
Med andra ord så smaka den ungefär som en vanlig magnum.
De faktum att den va lite större än en magnum mini (såna man kan köpa i storpack) och kostade otroliga 22 spänn gjorde att den här glassen inte va värd sina slantar överhuvudtaget.
Vi vill kalla oss något miljömedvetna och var inte imponerade av den papperslåda som glassen låg i för att se exlusiv ut.
Vårt tips: Köp en paket magnum mini, kolasås och chokladlinser. Häll upp på fat och doppa ;)
Ett platt fall för GBs nya magnum jag inte rekommenderar till någon ja tycker om.


Stuck in the middle with you

De va nog va skärmen sa till de båda axlarna på min vagn när innerdäcket plötsligt bestämde sig för att hjälpa till och de första han fick tag på va sin egen slitbana!!!
Han kastade av sig den vilket fick skärmen att följa med i ett ryck å hamna mellan två axlar, stuck in the middle with you!
De är ju också låten som spelas när Greger i NileCity dansar med en fisk :D Och så passande att gruppen som har gjort låten heter just Stealers Wheel, haha skojigt eller vad?

Detta medförde att ja idag har träffat många fler personer än ja brukar, tom. två Dahlqvistare kom efter på motorvägen där de hände och stannade =) Dessutom fick jag en skön betald sovtimme i Tierp ;) Gratis övertid på de !
Minus va ju såklart att ja har bara hunnit vara i stallet och ridit, de va kul för jag var väldigt nöjd med Lusen både igår å idag och nu har ja enbart hunnit duschat snabbt å slängt i mig lite gulaschsoppa (himelskt gott)! å kikat lite på nätet, nu blir de sova som gäller, hoppas katterna också är sömniga...
Natti


Ja dör!


Direkt efter den här bilden togs så flög en doft av hård metall och i nästa stund så låg Sara där på marken...




Hahaha Sara minns du? de är inte bara Thunderbirds som har kommit upp på ytan idag :D

Nej till butiksjobb

Oj oj va jobbigt de är å vara i butik, de e så många människor man måste vara trevlig mot,
le och vara hjälpsam samtidigt som man ska trycka på dom ännu mer kläder för att "få upp" siffrorna.
Ja har varit på Carlings i Valbo i ca 3 timmar idag, med rast 30 minuter.
Självklart va jag enbart där för att min älskade syster jobbade och ja passade på att prova lite kläder också så nästa gång ja handlar där ser de ut som att ett par jeans, en skinnjacka, en hoodtröja å ett par solglajjer följer med hem =)
Finns mycke annat fint både där å i många andra butiker nu, man är väl sugen å handla till vårgarderoben nu antar ja.

Från de ena till de andra och tillbaka igen så skulle ja aldrig palla en butiksjobb, oerhört utmattande måste ja säga, för jag tycker att peronal i butiker har betalt för att sälja på ett trevligt sätt, så att alla blir nöjd, många lever inte upp till måttet.
Och inte för att ja är osocial på något vis men att jobba med människor så nära inpå passar inte mig, ja vet inte varför...rädd för främlingar kanske?
Näe..ja som alltid är naiv å tror att alla vill gott, jag ger gärna 100 % tillit på en gång, istället för tvärtom som vore kanske mer lämpligt... men men I'm alex lixom.
Jag är inte den bästa på att konversera heller...inte bara ur tomma luften, bara för att, utan jag lyssnar gärna på den som vill tycka å tänka.
Sen är jag helt värdelös på de viset att jag inte har någon vinnarskalle, överhuvudtaget! 
Jag har inget behov av att vara bäst eller "plocka fram de där lilla extra" Jag är inte på jakt men visseligen har jag mål men dom skilljer sig väldigt mycket mot en bra BPK siffra..

När ja tänker på de så kanske de är ett butiksjobb skulle vara bra för mig, för att tackla dessa svagheter, om man vill kalla de så. Men då skulle de verkligen vara något man är intresserad av, typ glass =)
Ja skulle lätt kunna ge dom bästa kombinationer glasskulor i en våffla om du sa din favoritsmak först ;)

Här är min favvokombination (SIA Glass of course) Jordgubb, Mjölkchoklad och Pecannötkola, En riktigt klassiker enligt mig
Pappa tog gärna Ägglikör, Punch/Russin och Melon men varierade med Wienernoguat och Pecannötkola också.



Snart kommer den där älskade syrran ja skrev om ovan , vi ska dricka varm choklad å se på Desperate Housewifes ;) bäst ja går å vipsar lite grädde

Motigt att jobba..

..men äntligen har ja kommit hem ifrån de lass som skulle ha blivit nedkört i lördags. Igår prova ja å jobba igen, kom till Ljusne, lastade och drog iväg, men något va konstigt, den drog inte, slira bara. Å ja tänkte först att här kan de ju inte va halt nu å de va de inte heller. Efter en liten diskussion med Mekaniker-Jörgen så skulle ja prova ta mig så långt ja kunde, de gick bra så länge den inte blev för belastad.
I Tönnebro lära ja växla ner när han vart för trött å sen fick ja noll respons från gasen, bara slir.
Kom ner till Sandviken iaf å där börja felsökningen...de va tufft men till slut kom Jörgen fram till att kopplingen hade rasat.
Idag satt dom i nya grejer men i slutskedet så va de fel delar så de tog 3 timmar extra innan ja kunde åka... men nu är ja hemma =)
Färden hem va rolig då ja har pratat med min bästis Berta =) vi bara skrattar vi :D Och just nu så äter ja också cornflakes!
Pratade också med min bästis syrra å imorgon ska vi dejta lite, ser fram emot, hoppas på solsken, sådär så att man kan ha solbrillor B)
När ja tankade Uru innan nattning så busade han igen, han ställer om luftfjädringen så att ja slår stutt när ja kliver ner och vill inte ta upp boggihjulet, busbil!

Nu ska ja mysa ner mig med missarna i sängen, japp två är dom, jackpot! Gonatt

Upp som en sol!

...och ner som en pannkaka...

Just nu så borde ja vara ungefär vid Hagsta på väg upp till Ljusne å lasta. Va tom. lite peppad å jobba, lite konstigt då dagen igår kändes som ett 12 timmars pass.
Igår va Uru, min bil, lite busig å gjorde lite spratt med boggilyften å luftfjädringen, fick ordning på de och blev även lite ompysslad till min stora förtusning =)
Idag när ja kom så va han tom på olja och en hel del vatten va borta.....suck å pust... även om nån hade kommit å hjälpt mig på stört så hade de blivit försenat å stressigt, de blev nämligen bestämt igår att vi ska till GPK idag jag å Monica med våra pållar =) å de tänker ja inte missa för allt i världen, men ja hade gärna börjat kört idag för på fredag måste ja va ledig då min lilla morfar har trillat av pinnen å vi ska stoppa honom i jorden då.
Ska låta nån få veta hur de ligger till så kanske de kan tittas på till i morgon, kanske ja orkar göra ett nytt försök då.

Frågan är va ja ska hitta på nu istället, känner mig lite surmulen å tom när 9 timmar blev lediga, men nått lä ja ju hitta på för att ta vara på de. Att sitta å sura är inte särskilt likt mig även om jag känner mig lite besviken på livet just nu. Jag är på väg in i ett viktigt och roligt steg i mitt liv och rent praktiskt så hade jag villjat haft min pappas hjälp, han hade vetat hur jag ska göra och helhjärtat lagt ner tid för min skull, jag vet ingen annan som skulle kunna göra det, säkert nån här och var som vill men inte har den kapaciteten eller känslan. I den här delen hade de varit skönt att ha med pappa.

Och va är meningen med att träffa den fräckaste, roligaste, mysigaste å mest älskvärda kille på alla sätt om jag (vi) inte har en chans att utveckla de. Visst de finns en minipyttechans och ja kan göra en liten hård kula till en stor fluffig boll när de kommer till hopp, men samtidigt som jag är realistisk. Situationen har alltid varit känd för mig så ja kan "lätt" spreta isär känslorna å vara glad ändå men nu handlar de ändå om Han...
Å ni kan inte tro va gott han luktar! Jag behöver bara dra ett djupt andetag så känner jag det =)

Jaja ska inte lägga för många tankar på de just nu, funderade på å pyssla med nått, teckna kanske...att ta fram dammsugaren känns lite för tidigt, kanske väcker min nyligen utökad grannfamilj =)
Jag ska nog diska å bädda rent tills ja kommer på nått.



Så här gick de sist ja pysslade, hästarna i stallet fick sig en varsin namnbräda ;)

How you doing?

Jo tack bra!

Har världens duktigaste syster som nu har tagit körkort! Snyggt, äntligen kom de! Firade med Church Street igår, tack så mycke mamma som bjöd!

I fredags va jag med världens mysigaste kille typ en hel dag, min högra arm är inte mycket värd mycke i jämförelse med honom :P Allt ja vill är att hoppa på honom å krama om honom när jag ser han. Galet.

Lördagen som va så red jag i Gerda lektion för Lena, gick sådär lä ja säga, rörigt som fan och mycke snö gjorde de svårt å rida henne men igår när vi gav oss ut så gick allt så himla mycke bättre, tror vi kom på hur man ska göra, eller jag iaf och Lusen lyssnade ju bättre =) Ska bli spännande å se hur de går för oss imorgon, om de de bara va en lyckoträff..
På lördag åker vi eventuellt till GPK med Gerda å Carisma, är de inga andra där så ska vi prova hoppa lite, för kul skull.

Har lite småsaker å dona med nu, men de där va väl typ de viktigaste jag ville dela med mig av, hej så länge!


RSS 2.0