Ändrade planer

På söndag blir de marängsviss, Holmqvist imorgon istället. Och så ska jag rida Loppan, Fridas nya lånepålle.
Titta på majkase onsdag kväll.

Kvavt

Jädrans va varmt de är ute, eller kvavt är det. Jag å Carisma var ute på en vanlig 45 minuters ridtur, inge särskilt ansträngande, sådär lagom som vi brukar. Vi båda va sjöblöt när vi kom in, att ja är det är inget ovanligt när ja försöker sitta ner och hålla om i ökad galopp =) men att Carisma va blöt från öronen till bakben är ovanligt! Fick svampa av henne ordentligt när jag åkte hem sen hade hon rullat sig, hon som va nybadad...
På onsdag ska vi ut igen och fredag kanske vi har tur att få rida på banan för Monica. Hinner jag ska ja följa med eller hjälpa till på hoppträning på torsdag, på GPK eller hemma och på lördag ska ja följa med dom på tävling!

Imorgon kommer väl moster, morfar å brosan med sitt gäng, de passa dom tydligen inte att komma på rätt dag :P men jag får väl paket om jag har tur, tänkte iaf bjuda på marängsviss.

Onsdag blir de som vanligt hos Holmqvist antar jag, där bjuds de alltid på en massa gott-gott!

På torsdag ska hela gänget till fasters man som fyllt 40 år, det är de de beror på om ja hinner med på nån hoppträning.

Ska lura hit Amelie å Sara nån kväll så dom kan kleta in henna i mitt hår =)

Vi hade ett genombrott på mattan i eftermiddag, jag Rufus och Charlie =) Jag satt å klappa två missar som låg på rygg, fast stora stygga Rufus fick nog när Charlie kom för nära en gång för mycke, maktmissbrukare.
Men Charlie va jättemysig, spann som om han inte kan annat. Fram till idag har ja knappt klappat honom, men än på huvudet, så de går framåt! =D

Kom nyss från Sandviken där ja har beställt nya däck och fälgar, hoppas de löser sig så jag har dom på den här veckan, så ja kan åka i helgen.
Nu ska jag in til stan och gå på Aerobics och byta nån cykelgrej åt Daniel.

104356-102
Dom här fälgarna ska sitta på min bil =) 17" !! Va tycks om de!

This is Charlie

104356-101

De här är en bild från katthemmet, där ja "fått" honom ifrån. Där hette han Anders efter den snälla kille som hyr ut huset åt katthemmet.
Nu bor han med mig och Rufus och heter Charlie =)
Är väldigt rädd och försiktig, ja som hade fått honom jättegosig å trevlig, spann så fort ja kom å hälsa på, nu får vi börja om från början igen... lite trist men med tålamod ska de nog gå bra, mycke mutningar, leverpastej och räkor.
Inatt vakna ja av att en tass klev på min arm och någon nosade på min kind =)
Värst tror han ja tycker de är att vara ensam utan kattkamrater, Rufus vill juh vara ute så mycke som möljigt. Charlie ska också bli utekatt så småningom, men först ska han bli helt tam och så måste ja kunna lyfta honom, om en månad eller två hoppas ja kunna börja.

Och min fina bil gick igenom besiktningen utan anmärkningar! Gud så glad jag blev! Tror han märkte de gubben som besikta, svårt å missa ett flin från öra till öra :D han tyckte ja hade en fin bil, men sa att ja borde ta itu med lite rost som dykt upp i en skärmkant, de tänker ja göra.
De här är min fjärde bil ja äger, men den första ja besiktar, har funnit med 4-5 besiktningar på jobbet, de här gick betydligt fortare, och bättre HAHA!
Ska beställa nya sommardäck och fälgar på måndag, roligt!

Annars har ja vart med Amelie två korta svängar idag och tränat, sämsta ledaren ja haft, orkar juh inte med passet själv, suck, inspirerande... NOT!

Vår!

Gräsmattan blir grönare och grönare för varje dag, perfekt blir den med min röd lilla prins liggandes på den. Har blåsor efter krattningen, lekte trägårdsmästare å trimma buskträden också, bara rabatterna kvar att röja, fint blir de.

Amelie å jag blir "home alone" under helgen då mamma ska iväg på sparesa till Finland (avvis!) och min söta älskling åker hem till sig.
Jag får hem en Charlie idag, en liten röd misse, så jag kommer att ha fullt upp, hoppas de går bättre än va de gjorde med prinsessan...
Men först ska jag tvätta bilen på verkstan i Sandviken, ska bli fin till besiktningen på lördag. Har gjort en helrenovering, eller mycke iaf, av bilen : Bytt kamrem, vattenpump, termostat, tändstift och bromsskivor och belägg fram + lite remmar, hoppas den går igenom, lite orolig för framvagnen som de är vanligt att få nedslag på.
Sen är de bara sommardäck som saknas, börjar bli bråttom å få fram dom..

Tror jag ska bjuda över Amelie å Sara på potaisgratäng fredag eller lördag, få se hur lill-missen tar flytten först, om han är redo att möta Arthur.

Var i Sthlm för mig själv igår, gjorde en röntgen på huvudet och ska till min läkare i början av maj, hittar dom inge fel där så får ja köra igen =D så ja hoppas ja kommer lagom till grävsvängen och BJs !

Nu lä ja sätta fart, mycke å göra och jag som inte hunnit äta frukost än..

Just nu...

...städer jag i lugnan ro. Imorgon fyller jag år, 23 minsann. Staffan Strand fyller också år, och "min" hästs Carisma föl fyller 2 år, fort tiden går. Och idag fyller Frida år, "min" hästs föls ägare, hehe =) Grattis gumman!
Den lilla prinsessa jag skrev om tidigare, som skulle bo här, fyller också år idag. Vi trivdes inget vidare ihop så hon fick flytta hem igen. Men söt var hon.

Ja man gör juh inte super mycke om dagarna så man kan se till å ha rent hemma när de kommer folk, och hembakat fikabröd :) Gjort allt ja bjuder på själv, stolt!

Annars är jag mycke inne hos Gästrike Katthem som ganska nyligen har blivit grannar med mig. Underbara katter med ofta tragiska bakgrunder.
Men min prins Rufus har de bra han, idag tycker han de är skönt i vårsolen och jaga fjärilar. Lurar på en å annan fågel också.

Rufus i vårsolen

Nu ska ja ta å städa vidare, laga lite mat till Daniel kommer hem och sen hämta upp Amelie, skjutsa hem henne och sen ska jag gå på Aerobics :D Skojigt!
Njut av solen!!

Efterlängtad dag!

Idag så händer det!

Sara har kommit hem!!! Så underbart skönt å se henne igen!!

Och vi (jag och amelie) var självklart ner å hämtade vår neger :D utan att nån visste, ok nån visste men ingen i hennes familj, lite vår grej å göra nått sånt =)
Roligt å se alla reaktioner när hon dök upp, Nisse (pappa) vart glad de syndes, men väldigt förvånad, Patrik (lillebror) såg nästan ut som att han sett ett spöke, Inga (mormor) kände inte igen sitt eget barnbarn, de tog många sekunder, Julia (systerdotter) kände inte alls igen sin retsticka men minndes rätt fort vem de va och Jenny (storasyster) vart lite småarg för att hon inte visste något och fick bråttom och berätta mycke för sin syster som hon självklart vart väldigt glad över att se :D

Vill tillägga att jag har världens sötaste pojkvän som kom hem med blommor till mig i söndags, tre röda rosor i en bukett!
Älskar blommor,  jag tycker så mycke om det, blir GLAD!
Så man behöver inte krångla till det, jag uppmanar er killar att på ett klassiskt sätt uppvakta din älskade med en bukett blommor, när dom minst anar det ;)
Puss puss Älskling =)

RSS 2.0