Äntligen Tisdag!

Idag händer det!!

ARVINGARNA PÅ ÖN!!!!

Årets happening
....guuud så jag har längtat!

Har tagit sovmorgon, ev ledig dag på onsdag =) Ove sa att de gick bra, snäll och förstående han är. Får se höra idag om de blir nyktert eller dricka ;)

Nu ska jag iväg till Enköping, brottas med  stora dörrar och spännband, wish me luck!

Värme




Värmen tar ut sin rätt på katterna som är helt lamslagna


Gubben i lådan..., som är själva lådan också :) Typisk Rufus-grej när han tycker de händer för lite eller när matte säger att han får stanna inne

Knytkalaset


Trevlig stund med familjen, tyvärr så ramla lilla Johanna och tog tag i grillen när hon föll och brände då handen, stackars henne. Här är hon glad, för stunden, när jag tog fram kameran, då smilar hon alltid gullungen! Hoppas hon har somnat nu så har hon säkert inte mer ont imorgon.


Hundar är bra dumma, jag kan bara skaka på huvudet åt dom, visst dom är jättesmarta också och visst tycker jag om hundar också, men att bli så uppspelt för en bit mat, som dom inte ens känner smaken på... den försvinner ju så fort, dumma dom är, men go =)


Amelie i sin vanliga outfit lixom hehe


Fick jättefina blommor av mamma, minns inte va dom heter nu men de är mina favoriter efter liljor, snart slår min liljor ut som jag satte på försommaren, guud så fint de ska bli i rabatten!


Ja de här va förhoppningen om hur tårtan skulle se ut, har missat vinbären 2 år i rad nu för att kunna göra denna tårta och nu blev det av.


Och så himla långt från förhoppningen kom jag inte tycker jag, den smaka riktigt gott och friskt!


Lä slänga in en bild på detta kap också, va på Loppisen mittemot och fynda den här lilla lapan för 30 kronor! Den ser ut lite som en lillebror till min andra stora lampa som också fyndades på somma ställe för 100 kronor, fast för länge sen, fina kap!

HaHa!

Nu när jag läser gårdagens inlägg så va de juh faktiskt inte så mycket som skillde sig, jag åt inte själv bara, de kändes helt annorlunda =)
Nu är tårtbaket igång, visar bilder senare, ska åka å akuthandla lite, hoppas jag hinner så långt att jag kan följa med till Lotta och Hasses stuga. Vore juh skönt å bada lite.

På språng!

Fredagkväll

Planerat: Sluta kl 14 åka hem till missarna, cykla till brosan å plocka vinbär, styra upp knytkalaset och köpa hem Kinamat och äta i min ensamhet.

Detta har jag gjort: Slutade visserligen vid 14, i Sandviken, min bil ska få AC:n lagad på måndag så jag fick ta en lite firmabil hem, på måndag blir de nog gas körning till Enköping.

Åkte till Jennys Hund Och Katt och köpte lite skoj till katterna, skulle kolla på torrfoder till Charlie, special för känsliga magar men fy fan va dyrt de va, lä nog räkna på de där om de blir värt de. Som det fungerar idag så går nästan en burk Mjau åt om dan, den kostar 11 kr, Kunde ju ha blivit billigare men jag kan juh inte hålla i Rufus medan Charlie äter och jag vill att Rufus äter mycket när han går ute så mycket.

Väl hemma somna jag en halvtimme på soffan och tog sen bilen till brosan där jag plocka vinbär och busa med Johanna, eller om de va hon som busa med mig =)
Hon gjorde kullerbyttor så hon blev yr å ramla omkull, asgarv till de, Hehe.
Jag tog bilen eftersom jag skulle åka å handla också och ta hem mat, i rondellen ändrade jag mig å åkte till Rörberg istället, skulle klia på Carisma och ta hem ridkläderna för tvätt.

Rulla in på gården och möts av Monica och gänget "Hej! Vill du ha mat?" Dom dukade precis fram tacos så jag slog mig ner med henne, Danne och Monicas systers barn, Elin och Charlie som skulle sova över där.
Elin pratade om allt och alla medans Charlie va lite blygare, dock lossna de lite när han fick höra att jag kör dumper =)
Sen gick vi till hästarna allihopa och när vi kom tillbaka tänkte jag åka men då blev de te och glass.

När jag kom hem efter en snabb runda på Coop så mötte jag en kvinna som börja prata engelska, förstod direkt att de va ägaren till den katt som har sprungit bort när den va inackorderad på Katthemmet, vi började prata också gick vi en sväng och ropa på katterna, Rufus bruka kunna komma, då kunde vi kanske se åt vilket håll han kom från och sen hitta Pysen också, dom brukar hänga ihop, men ingen Rufus kom, jag ska gå ut och ropa en sväng igen, hoppas hon får tag på sin katt...

Imorgon: Tårtabak och knytkalas!

Positivt!

* Får mer i lön än vad jag hade trott =D
* Mätt från en god middag på Church Street med Älsklingen
* Kom på ideén om att ha ett knytkalas på lördag, jag tänkte göra en vinbärstårta. Ska åka till brosan och plocka imorgon
* Det är fredag imorgon och hela veckan har gått jättebra på jobbet, men det ska bli skönt med helg!
* Åt nyss lite god glass som efterrätt, jättesmaskig!
* Mina röda prinsar har legat med mig på soffan ett tag, först vibrerar dom för att dom spinner och senare för att dom drömmer
* Det är varmt och skönt ute!

Vansinnig!

Jag håller på att bli knäpp på min mobil, igår stod ja i dumma Ljusne och lastade, med traktor, hade den vanlig lastningsgrejen funkat hade jag aldrig haft tid att ta upp mobilen ens. ( Jag hade messat med Daniel om vem som bor i en ananas djupt i de blå, ville se om han tyckte frågan var lika kul som jag :D skickade även frågan till 118 100 och dom svarade rätt, SvampBob! Hihi )
I varje fall så tappa jag mobilen, från taket ner i backen, aja typiskt tänkte jag, snälla Sören tog upp den och la den i hytten, och efter de har den inte alls fungerat särskilt väl.... =( 
Har idag startat om den ca 15 gånger och varje gång nån ringer så hänger den sig efter samtalet, om man ens hinner avsluta det... suck.
Har hittat två begangade på blocket, osäker vilken jag ska välja, en Nokia eller en Sony Ericsson. Har haft S.E ett tag nu och trivs ju så bra med menyerna, men Nokia håller nog bättre för mina påfrestningar på den. Hinner absolut inte vänta på nån ny telefon (de finns ingen 3 butik här) för telefon de behöver jag imorgon då jag ska på nytt lossningsstället och dessutom lossa för första gången med kompressorn på bilen, halvnervös som jag är behöver jag ha en telefon för akuta funderingar!



Gått sådär

Träningen har juh gått sädär, ja tycker att träningstiderna på Friskis nu inte passar mig riktigt, bortförklarning, jag vet men de flesta pass nu är vid 18-19 ungefär å jag tycker de är lite sent att träna då...slutar juh så pass tidigt att de blir mitt i de lediga på nå viss, känns inte motiverande, man kanske ska ta upp springandet nu medans sommarschemat är, har juh faktiskt ett fint spår här brevid, kanske man kan ge sig ut så fort man kommer hem. Rida blev de en gång och de har varit så varmt att pelletsen inte har gått åt, inte så mycket klättrande med andra ord.

Idag har jag bara varit hemma, varvat plockande med lite tv och nu har jag så smått börjat göra mig ordning för utgång med syrran ikväll, de ska bli skoj!!

See you on the dancefloor!

Sköna Dagar

Dagarna flyter på, jag har ett glassig jobb =)
Köra en timme, lasta (springa upp å ner från taket), köra dryga timmen till S-viken, lossa (ligga i solen ca 1 ½ timme och byta slang då och då) och sen åker man hem!
Man är hemma till 12 ungefär, lagoma 6 timmar. Men man försöker ju hålla ut lite på de, så man har 8 iaf, idag tvätta jag bilen, så nu är jag lortig istället, och städade lite i tvätthallen och nu är man hemma... ska man hitta på nu då...

Ja kom på...

.. Va de va jag skulle handla mer, de va ju textilrengörning till bilen, fick tag på en del andra grejer också, bl.a 6 par skor, 2 klänningar och ett halsband. Se själv




Känner mig nöjd med dagens köp, nu saknas de lite Lush och make up grejer så är jag helt nöjd, för tillfället ;)
Nu ska jag se ridsport och måla naglarna =)

Skärpning nu!

Jag har inte tränat på 2 och en halv vecka, fy skäms! Eller jag har ju ridit ett par gånger och det är sällan jag rider ut och bara sitter utan jag fösöker alltid att göra något av det, ibland går de bra ibland går det mindre bra. Igår red vi på banan för Monica å fy sjutton va kul de är! Fick hoppa små hinder och känna efter i galoppsprången. Jag är inget jättastor fan av att hoppa, har blivit för feg helt enkelt, men ett hinder på 85-90 är bara ett större galoppsprång på "min" underbara häst!

Jag har kommit ifrån dumpern också och kör nu pellets så på två dagar har jag klättrat upp på stegen minst 48 gånger, man lastar från taket. Det ger också lite motion. Ganska bra körning måste jag säga.

Sen har jag ett stort själ till att jag inte tar mig in och tränar och det är att det är så fruktansvärt dyrt att åka bil, men på söndag tar jag hem lastbilen och då slipper jag ta bilen till jobbet och kan då åka till stan istället och träna. Visst man kan cykla men jag avskyr att bli blöt och de har juh varit mer eller mindre ostadigt väder ett tag nu.
Nu på sommaren finns de inte så många pass att välja på heller, men nu ska de bli ändring, 2 pass i veckan ska hinnas med + rida 2 gånger + stege 32 gånger om dan. Sist när jag körde tankbil fick jag väldigt bra benmuskler som märktes i ridningen, man får tänka på hur man klättrar.

Dagen började med att klappa Rufus i 25 minuter klockan 2.55 inatt, sen ville han ut och nu vaknade jag för en halvtimma sen av den lilla, pigg, glad och  hungrig, brukar juh få frukost halv 6 annars. Ska äta frukost, städa lite, diska och rätta till luggen lite. Sen antar jag att mamma kommer med Italianos! Mina kusiner är här =) dom kom i onsdags, får passa på och vara med dom, dom åker redan på torsdag.
Vi ska till köpis, jag har redan bestämt mig för att köpa ett par skor, nagellack och något jag nyss tänkte på men har glömt bort nu...

Nu blir de frukost, Ciao!


Estocolmo

Nu är det nära, sitter och väntar på att mamma ska dyka upp, hon ska skjutsa oss till tåget som tar oss till Storstaden!
Sen ska vi till Clarion Hotell Stockholm, ikväll gå ut och äta och sen sitta i poolen och bara ta de lugnt =)
Imorgon blir de stan och sen Gröna Lund!! De ska bli så skoj!!
Ska njuta av frukostar och mjuka sängar och min underbara Älskling så klart!

Ciao!

Man vänjer sig

Nu har jag jobbat snart två veckor, kört dumper. Väldigt tråkigt å åka samma väg typ 30 gånger om dan men man vänjer sig faktiskt, även med det tråkiga. Ändå är ju Hamnen där jag kör en väldigt spännande plats även om det är lite sommarlugnt just nu. Där händer det nästan alltid något, stora kranar som lyfter cointainrar och skrot, stora båtar kommer å går och en massa kollegor. Idag jobbar jag till 16, imorgon till 13, sen bär det av till Stockholm!!

Börjar bli van med att Carisma går bra varje gång nu, det är så skönt att jag kan tänka på mig själv i ridningen i skogen tom. Hon är så duktig, tydligen gillar hon mig också den här lappen satt på en en fin guldig påse i stallet, innehållet var en flaska Bacardi Razz :D



Något jag aldrig kommer att vänjas av med är att få en hejdåpuss på morgonen när den man delar sängen med drar iväg, jag menar så lång tid kan det väl ändå inte ta, den tiden har man tid med. Om inte annat för att göra någon annan glad, men det är väl bara att stänga av, eller är de så...?
Inte i mitt fall iaf.

RSS 2.0