Ta skydd! Dom är redan här!

Visst älskar ja att våren och att de fina vädret är på ingång! Riktigt härligt ute idag! Har haft fönstret i köket öppet sen ja kom hem från stallet också har ja bakat kakor =)
Rufus kom in när ja kom hem och satte sig nöjt vid fönstret då de öppnades, han va kramsjuk så vi gosade lite bakom gardinen :) Började plocka ur lite skräp i hans långhåriga päls som man brukar få göra och då såg ja den!!

En fästing!!

Dom jävlarna är redan här och förstör de roliga... måste åka å köpa fästing/lus/ohyra medel till missarna vilket inte är billigt och nu har jag dessutom två som ska ha.
Och jag själv ska på tisdag vaccinera mig mot TBE, kostar lite de med.. dessutom så har ja fått ett bett på benet som kliar...


Fick bli en bild på katterna, en äcklig fästing vill ingen se

Fiiiiin!


Dagen efter hon landade i Rörberg, 4:de Oktober 2008


Två veckor senare, 19:de Oktober 2008


En månad i Rörberg. 3 November 2008


17 Januari 2009, sen skadad under en tid i februari








Idag!! 11:e April 2009

Kan säga att jag är sjukt stolt över hur mycket häst de har blivit av Lusen!


Barbados är inte bra

Hade bra mycke högre tankar om ett av Sveriges bättre dansband. Har ju nu mera blivit en buggnörd utan dess like! Men de är himla kul så de står jag gärna för =)
Jo, jag å mamma va till Estraden för att dansa lite, visst blev de en del dans men de va lite folk å bandet va faktiskt inte bra alls.
Ja tror ja måste gå en foxtrot kurs också, tycker de är megasvårt å hänga med, just när de blivit bekvämt så kommer de nån knix..

Påsk är de å de betyder ledigt :D Sov jättelänge idag, vilket ja inte hade räknat med när båda katterna va inne, men dom grisade lika mycke som jag =) Vart iofs rätt sent inatt eftersom Rufus va inne lära vi ta en omgång på hans päls så nu är han bra ful, klippt massor med tovor. Han ligger ju på vägarna å rullar sig så inte konstigt att de blir tovigt.
Idag blir de lite plock här hemma, tänkte dammsuga av också innan ja dra till stallet å sen ska ja prova en jacka på Carlings. Får väl se vad kvällen kan erbjuda, lite sugen å hyra en film =) Men de blir inge sent, ska ta ut hästarna både lördag å söndag också har ja en frukostdejt med Monica å Danne! Påskmat hos mamma imorgon sen vet ja inge mer, skönt =)

Glad Påsk vänner!


Recept på köttfärssås till ÄlsklingsBerta

Hon är orolig att hennes nya arbetskamrater ska se snett på henne om hon kommer med samma matlåda varje dag, jag tipsade henne om att göra köttfärssås så här kommer ett ungefärligt recept

Bryn 400 g köttfärs i smör och hacka en gul lök, kasta i löken när de börjar bli mer brunt än rosa i köttfärsen, salta å peppra. När löken är lite genomskinlig och färsen brun så ös i en burk krossade tomater och ketchup. Höj värmen om såsen ser blaskig ut för att koka bort lite spad. Smaka av med salt, peppar och ketchup. Vill du ha en lite mer krämig sås går de jättebra å hälla i en skvätt grädde eller creme fraiche  om de finns över. De förändrar inte smaken i sig så mycket men håller ihop bättre när den kokat ihop :)


Seg måndag

Den har gått fort hittills men ja har varit väldans trött. Tror att maskeraden i lördags gjorde sitt! Toppenfest! Gud så kul de va, blider kommer ;) Annars har ja varit på verkstan hela dagen idag å tvättat mest, tydligen får man inte sova på arbetstid!?
Buggade arslet av mig i fredags också på medlemsfesten, sååå kul!
Nyss pratat med min hästs ägare å hon kommer å hälsar på oss imorgon.
Va å tittade på ett hus i Jordåsen efter jobbet, men de va alldelens för långt bort, vill bo i Överhärde/Rörberg/Stackbo! Helst nu i sommar!
Ja får tillbaka några 1000 lappar på skatten! Fick deklarartionen idag =)
Men nu ska ja allt byta om å åka till stan för att spendera lite tid med min älskade å bästa syster, tror ja ska bjuda henne på en glass =) Om hon vill ha förstås.
De blir och har varit en bra måndag ändå =)
Ciao!

Känner mig sååå nöjd!

Har lurats utav bara den idag, är riktigt nöjd med mina pranks! Hehe satt hela dan i lastbilen å småfnissade för mig själv, de va ju så bra alltihopa!
Men dåligt för karman va de, min körning från Vansbro jag har haft i två dagar försvann och ersattes med att imorgon åka gammeläckelscandalian i Kolsva med ett lass, jag har nog gjort mig förtjänt av det...
Till lika på de så slog ja huvudet riktigt hårt två gånger när ja lasta i nå balkar, ja sa F***A högt å ljudligt vilket inte är likt mig, men men de va väl de där med karman fast de va helt klart värt de, iaf om ja kommer hem som de är tänkt imorgon :)
Jag vart dessutom sen idag på jobbet och med två bulor i huvudet känndes inte ridhjälmen så lockande att ha på sig, tänkte tömköra men mammas lasagne hägrade inne i stan så Lusen fick en ordentligt rykt och blänkte så fint när ja släppte ut henne i hagen :) Just nu är hon världens mysigaste å dagarna då man har villjat skjuta henne känns långt bort.

Maskerad å dans som står på tur dagarna som kommer nu =) Ska man klä ut sig till då?

RSS 2.0