Fredag

Ja vart juh inte som jag tänkte, arbetsdagen fredag, vart lite längre än dt var tänkt, men det gjorde inget.
Hade kul i Årsunda för jag fick punktering på en bälg efter första lasset så det var bara att sakta rulla ut till Sandviken för att få veta att jag ska till Årsunda, Där fixa dom bälgen rätt så snabbt å sen fick dom fixa vatten problemet oxå=nöjd!
Nu slipper jag fylla på vatten varje morogon! Skönt!
Efter att vagnen blivit smord så åkte ja tillbaka till Gävle åsså tog jag ett till lass, det regna juh inte och allt gick jättebra!
På väg tillbaka undrarde jag som så många gånger förr nämligen;
Hur det kan finnas så många små blå Skoder (bilmärket) på vägen mellan Gävle och Skutskär och inte en enda är Kjelles?
Kjelle gick jag med och tog lastbil och han bor i Skutkär, tycker jag borde se honom nån gång när jag åker fram å tillbaka där å mycket. Vet att Kjelles bil är en dekal som det står Södertälje på i bak så jag vet om jag skulle se den.
Aja, vidare funderade jag på varför jag aldrig ser en silverfärgad Skoda, överhuvudtaget. Men när jag åkte mot hamnen på Näringen såg jag en :D Inte vicken som helst heller, den vinkade oxå hehe *weiii*

Scanian

Jo jag har juh haft Scania nu i tre veckor, vi kommer rätt så bra överens, trök att vattnet vill rinna ur å att luftfjädringen är paj bara.
Har vart på service idag hos Lasse i S-viken. Det var mycket som var mycket trasigt så jag va där rätt länge, men jag fick bilen ren å blank iaf! Shiny!
Va nog längesen den blev tvättad.
Jag är juh hemskt förtjust i körningen jag har, åker mellan hamnen och Skutskär, sköna och relativt lätta dagar, därför står jag ut med Scanian.
Jag står ut för det finns så väldigt trevliga människor att träffa, prata å vinka till! Underbara! Jag uppskattar trevliga människor

You guys make my day!

Skicklighet :P

Jaha det måste ha vart så för idag gick Carisma helt underbart igen! Jag hade tänkt att vi skulle ut å busa å spring av oss lite, inte alls lägga ner så mycket på lydnad å gå snyggt. Men det gjorde hon ändå, va nog för att jag inte va trökig på henne så det kom av sig själv. Gick helt underbart i galoppen, i form, men jävlar vad jag fick rida med benen, va jag som inte orkade till sist, Men tränar jag så kan det nog bli hur bra som helst! För Carisma hade mycket energi kvar när vi kom hem.

Men nu kan jag nog erkänna att hösten är här, den kom den här veckan. Är fortfarande lite så där kall om låren sen jag red.
Aja ska inte klaga, det tog tid innan den kom och den kom med all sin rätt, men sommaren vill tydligen inte släppa taget om smultronen !?

Otursdag?

Njaa...jag har inte sett någon utav min "vinkkompisar" :D, = otur, blir glad av dom, men å andra sidan hade jag en kort dag på jobbet oxå.
Skulle åka å rida när jag jobbat klart men åkte in till stan först å köpte ett nagellack och ett täckstift, skulle ha kostat runt 110 kr, suck tänkte ja när hon sa priset, men aja jag behöver det å det är säkert hur mycket som helst dyrare på ett annat ställe, Men så tala hon om att jag kunde bli medlem och få täckstiftet för havla priset, kör till sa jag bara åsså slutade summan på 60 nånting = tur
Sen var jag väl sådär halvtaggad å rida men det blev fint väder å Skruttan skötte sig utmärkt! Tur? Nja jag vet inte kanske skicklighet! HAHA hihi
Skruttan å Lill-Skruttan
Första dagen i hagen, Skruttan och Lill-Skruttan

Rödhårig!!

Vilken underbart sköning till överraskning jag fick när jag vakna i morse, rödhårig, å ordentligt oxå!! Låg halvt vaken å väntade på att klockan skulle ringa så jag kunde gå upp å kika, så bra det blev!! Nöjd!
Vi var till Jenny, fast jag såg inte Jullan så mycket, hon var nämligen "utestängd" hon hade vart olydig hos doktorn , hihi! Har suttit i soffan med mamma ikväll.
Längtar efter att få jobba imorron å åka runt å vinka! Roligt jobb! Finns många knasiga och mycket trevliga personer att träffa. Sen ska jag rida! hoppas det går bättre än i tisdags, då var vi inte alls överrens.
Sen har jag en tårtbeställning på söndag, en smiletårta med tandställning =)

Rödhårig?

Hoppas så iaf, har tonat håret nyss, får se hur det blev imorron antar jag, är juh bara mörkt å blött nu. Första gången utan vare sig mamma eller frissa till hjälp, men det gick juh bra, än så länge och tror jag iaf! :D
Jenny imorron då? Kulig! Titta på Julia lääänge, ska gå upp lite extra tidigt så jag slutar nån gång, Jenny har jag juh sett förr !Hahaha
Gonatt

Konstig natt

Ja minst sagt! Kl 01:03 var jag i hamnen å tänkte börja jobba, jag var lite sen å undrade varför inte grindarna som öppnar kl 06:00 var just öppna. Jag tog upp mobilen och klockan var juh, såg jag då, 1. Mitt i natten!
Jo så här var det jag somnade runt halv 11 och jag tror att jag har blivit väckt av Patriken, runt 00:00, vaknade gorde jag iaf åsså såg jag på klockan på mobilen och vart arg på honom för att han väckt mig 10 minuter före klockan skulle ringa, jag hade satt klockan på 05:10. Patrik var ganska så trött så han gick snart å la sig å tyckte att jag oxå skulle göra så. Men i min värld just då så var jag helt säker på att det var morgon å dags att gå upp! 
Jag tittade lixom bara på minutrarna på de digitala klockorna å dom stämde juh precis överens med med morgon minuter. Så jag satt vi datorn när jag borsta tänderna som jag brukar å höll kolla på klockan, men bara på minutrarna så jag skulle åka i tid.
När jag skulle plocka ut Lana, min bil, ur gargaet så hände det sig att det var en annan som oxå skulle ut med sin bil, Jaha han börjar väl oxå runt 06:00 tänkte jag bara. På väg in så var det mörkt och ensligt vid vägbygget vid hamnen, men så har det varit många gånger förut nu och då har jag alltid kollat klockan för att se om jag var ute i rätt tid, för i sommras så var det relativt mycket trafik vid 6-tiden,det gjorde jag inte idag eftersom jag vant mig vid att det är stilla då och jag är i TID!

Tårtigt veckoslut

Ja lastbilstårtan blev juh klar och levererad till födelsedagsbarnet igår, stora 3 åringen! (Tiden går fort)
Själv är jag väl inte helt nöjd men beställaren och framförallt födelsedagsbarnet verkad nöjd. Christian sa att lastbilen "åkte bort" och åsså brummade han :D Han sa även att vi åt upp släpet och det var juh tokigt! Så han såg väl att det var ett lastbil iaf. Så hade jag räknat med att sluta kring 10.30-11 men det vart ett lass Vanicell (som det heter nu) och sen dumper fram till 12, tappa lite tid.  Åsså var grymt svårt att få det "rakt å fint " lixom...

Idag har mammsen å jag varit i Täby å tittat på en tårtutställning, Fått en massa bra tips och råd! Bl.a. av en jättetrevlig engelska som lärde mig mycket. Lärde mig oxå att det finns väldigt många sätt å göra en tårta på, alla gör på sitt sätt. Shoppade lite grejjer när vi ändå va där som ska bli såååå kul att testa!

(Bilder kommer, gick inte å ladda upp nu..)

Ett paket kom lasstat

...med massa tårtsaker! Roligt å öppna å kicka å så, speciellt när jag eg. inte vet vad och hur en del saker är och fungerar, nu vet jag mycket mer efter att sett produkterna! Jag längtar efter att jobba imorron för när jag är klar ska jag handla å börja med tårtan!!
Roligt att jobba oxå faktiskt, förutom när det regnar, men jag klarar mig rätt så bra idag, bara första svängen det hällde ner när jag va ute, tur ja hitta ett par regnbysser ja lånade.
Längtar å rida, ja har kommit på så många saker, det funkar oxå, skoj som faan! Tur ja har Frida ja kan bolla med !

Nu ska ja sova så ja får jobba nån gång hehe! Natti

RSS 2.0