Serier som berör

image50image49

Två Serier jag älskar, som berör, Grey's Anatomy och Sjunde Himlen.
Jag är glad när dom är glad och jag är ledsen när dom är ledsen.
Otroligt att dessa två serier kan påverka mig på de sätt de gör,
Speciellt Sjunde Himlen känner jag för, och ja, de har hänt att jag gråtit när jag tittat, blivit så medtagen.
Greys' är det lite mer (hmm vill säga fart åoch fläkt, men väljer bara fläkt) fläkt i, men en serie i allra högst grad jag känner för.

På väg hem till mig!

104356-48

Lite mindre likadan lampa, 1295 Kr. Överrenskomligt, kommer passa sååå bra i mitt sovrum, längtar tills den kommer fram!

Ge Mig!

Ge Mig!

Japp nu har jag hittat Den! Den Lampan jag ska ha, Den perfekta Lampan!
Bara 2.995 Kr + 399 Kr Frakt, puh häftigt men vilken lampa, måste tänkas på...

Lite mindre roligt, kul och skoj :(

Nu har två skärmar på lastbilen jag har nu ( kör material från Jernvallen i Sandviken ) har jag lyckats plocka av under veckan, var ganska rostiga fästen, kunde rycka loss dom. Gissar att dom följde med däcken när jag backa

Misha är trasig, måste laga å sälja

Roligt, kul, skoj =D

Fick dubbel dos av smarties i min flurry, bästaste syster fixa!

Kom på när jag läste tidningen på jobbet att jag drömmde att det var 4 sidor med serier!! Vicken dröm, faan va jag skratta när de gjorde sig påminnd.

Sovmorgon

Jag är för det mesta morgonpigg, idag är det helgdag och jag ledig. Var mycket konstigt att gå å lägga sig själv för att vakna till typ ingenting, alltså inget jobb och inga kollektivkamrater. Kändes helskumt. Har inte hänt på väldigt länge, å sist ja sov själv här till en helg hade jag nog hunden här.
Mycket till sovmorgon blev det inte heller, vakna halv 7, lyckades somna om till 8.
Hade kunnat åkt motorcykel med Anders idag, men jag hade inte tid med en sån långtur.
Ska till kusinen som fyller 35 idag.

På lördag ska jag till Ovansjö å kolla på när Skrutt tävlar för första gången! Spännande, kommer gå kanon.


Letar taklampor till sovrummet å matbordet, faan va petiga jag är, inget som duger men när jag ser rätt lampa då vet jag. Tyvärr ofta så med mig.

Min Dag

Min dag började med att gå upp kl 5 för att hämta lastbilen å ta sig till Storvik till kl 6, jag kom på minuten, precis prick! Rätt ovanligt för att vara mig, alltid ett par minuter sen.
Trodde jag sku va trött, va vaken rätt länge tror jag, våga inte kolla på klockan innan på blunda, men ja har vart pigg hela dan igenom.
Va arg imorse för de såg så risigt ut hos mig, såg ut som ja nyss flyttat in när det i själva verket är Sara som flyttat från sin lägenhet.

Japp Sara har flyttat hem till byn igen och har lite mindre plats än förr så vi har bytt säng med varandra, tillsvidare.
Hann inte sätta ihop den sent inatt så ja stapla dom två 80 sängarna på varandra å la bäddmadrassen som ska ligga på när dom ligger brevid varandra...svårt å hitta mitten å sova på lixom, rädd å dimpa ner i golvet. Ikväll ska de bli lite mer ordning.

Kändes lite vemodigt när vi i söndags kväll gick å la oss alla fyra för sista gången i Albion, sååå mycke kul vi har vart med om där! Speciell tid. Numera blir det hos mig eller Rikard vi sover om vi ska va allihopa...kommer sakna..massor...men var sak har sin tid...

Okej tillbaka, var på pricken 6 i Storvik mötte Tommy där åsså satte vi igång, jag vattna å han sopa, gick underbart bra för oss, visserligen va jag lite snabb å vattna så jag gjorde en massa jobb i onödan menmen, det är juh så himla kul!! Trodde jag aldrig. **triiivs** :D
 Vid halv 2 fick jag åka å lasta upp vatten å sen åka hem, härligt!
Har skjutsat syrran till jobbet å gullat lite med Johanna.

Japp de va så långt jag har kommit med min dag de, haha, mycket innehållsfullt, skrev juh mest om igår.
Ähh jag ville bara säga att de skitkul å vattna gator i Storvik med Tommy :D

De senaste...

... Har kört Scandalian under veckan nu, slutade idag med en inombordad upplevelse i en tankbil =) Nästa vecka ska jag vattna gator i Storvik åt Tommy som kommer efter med sopmaskinen.
Sista april var roligt, visserligen hamna kollektivet i en liten mini kris, men jag å syrran va iaf överrens å gick å la oss tillsammans. Men ingen fara vi är alla sams å glada.
Sara å jag tycker om å cykla å känna på benmuskler.
Jag, Amelie å Sara ska åka till Marseille i Frankrike på vår semestervecka, veckan efter midsommar. Vi har lite is i magen med biljetterna, tror dom kommer att sjunka i pris, å blir de dyrare än nu så åker vi till Liseberg istället =)

Dags å hämta Sara nu, snart slutar hon, ska väl cykla lite =)

RSS 2.0