Barbados är inte bra

Hade bra mycke högre tankar om ett av Sveriges bättre dansband. Har ju nu mera blivit en buggnörd utan dess like! Men de är himla kul så de står jag gärna för =)
Jo, jag å mamma va till Estraden för att dansa lite, visst blev de en del dans men de va lite folk å bandet va faktiskt inte bra alls.
Ja tror ja måste gå en foxtrot kurs också, tycker de är megasvårt å hänga med, just när de blivit bekvämt så kommer de nån knix..

Påsk är de å de betyder ledigt :D Sov jättelänge idag, vilket ja inte hade räknat med när båda katterna va inne, men dom grisade lika mycke som jag =) Vart iofs rätt sent inatt eftersom Rufus va inne lära vi ta en omgång på hans päls så nu är han bra ful, klippt massor med tovor. Han ligger ju på vägarna å rullar sig så inte konstigt att de blir tovigt.
Idag blir de lite plock här hemma, tänkte dammsuga av också innan ja dra till stallet å sen ska ja prova en jacka på Carlings. Får väl se vad kvällen kan erbjuda, lite sugen å hyra en film =) Men de blir inge sent, ska ta ut hästarna både lördag å söndag också har ja en frukostdejt med Monica å Danne! Påskmat hos mamma imorgon sen vet ja inge mer, skönt =)

Glad Påsk vänner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0