En härlig torsdag

Jobbet va oerhört inspirerande å roligt idag =) Fick skjutsa en elev till Valbo, enkelt.
Fick tillverka en maskinkondom till en apparatur som inte vill bli dammig, då får man leka med sax, värmepistol å en stans, mycket roligt! och fint belv de, ja skulle göra något alldelens extra till denna kondom också så jag smög lite hemlighetsfullt med de, Jörgen å Claes trodde ja skulle sätta dit en giraff eller nått men ja gjorde de seriöst å satte dit DQ som i Dahlqvist, dom blev mäkta förvånad kan ja säga ;)
Sen har ja mest gått runt å pekat på allt som är lite halvtrasigt på min bil så nu är den förhoppningsvis i toppskikt!
Ja va tvungen å lämna dom mitt i de hela för att åka till stallet. Idag vare dags å ta våra sjuklingar till kliniken igen, Gerda för att ta bort sina stygn och Carisma för sin hälta.

Gick förvänadsvärt bra å lasta dom, Gerda trampa bara in när Carisma redan stod där.
På kliniken va Gerda å Carisma plötsligt Best Buds å Gerda fick lite lugnande när dom greja. Dom sa samma sak som vi att såret va jättefint och fick beröm för att ja hade bandagerat bra, tydligen så syntes de tydlig om man gjort fel, och imorgon ska vi ut å rida!
Som jag har längtat, komma igång med träning igen! Skulle rida med Eva å Lillen men nu va Lillen halt igen...suck, precis när ja trodde att alla i stallet va friska å krya.
Carisma är också tillräckligt frisk för att sättas igång, men har en väldigt långsam rehabiliteringstid för att komma tillbaka, men enligt samma vetrinär så är hon mycket bättre å de märker vi också =)

Efter stallet va ja hem en sväng å duscha å åkte sen till stan för att äta å dansa, en bonus va att brosans familj också kom till mamma å åt så man fick träffa dom små, den lilla Ludden han skrattar mest å mår gott och Johanna pratar å pratar, gullungar!
Sen va vi upp på medlemsdans på dansklubben och jag älskar att bugga! Så himla roligt! Fick dansa med två jätteduktiga killar, man bara flyger fram... =) Såååå skoj!
Imorgon blir en seg dag...kommer bara å längta till stallet å Gerda, hoppas på solsken!
Nu ska ja läsa ett nytt kapitel på en pocket ja börja på igår, de va väldigt längesen ja läste.

Ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0